Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъжата, когато се сблъска с хладилника и сметката, веднага лъсва

Елена Гунчева

Борисов: Трудът на българите става все по-добре оценен! Растежът на доходите ще продължи!

Лъжата, когато се сблъска с хладилника и сметката, веднага лъсва. Може би премиеринът има предвид изследване, наравено сред членовете на ГЕРБ, наредени около държавната хранилка. Защо ГМР /Главната Мутра на Републиката/ не попита хората по селата, с които се прегръща, какви са им месечните доходи?

Как тогава да приемем статистиката, че повече от половината българи са работещи бедни? И че затъналите в дългове са повече от допустимото. Как да приемем милионите изпълнителни дела, защото хората не могат да си плащат сметките? Как да приемем стотиците семейства, загубили жилищата си и имотите си.

Доходите се били вдигнали! НАГЛОСТ, ПРЕМИНАВАЩА В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! А колко се вдигнаха данъци, такси, цени? Колко поскъпнаха лекарства, детски стоки? Нови тол-такси, нови застраховки ГО, нов данък върху МПС, предстои вдигане на такса битови отпадъци…..

Да се хвалиш с „голямо вдигане“ на доходите в държава, в която живеят най-бедните хора на целия континент, наистина е плод само на ментално увреден мозък. И пълна липса на осъзнаване на реалността.

Хората гледат телевизора. Ама след това си отварят портфейла, гледат си сметките и хладилника. Лъжата е до време!

И….Бойко….пази се от гнева на бедните! Той няма да се спре с мирни протести на магистралите далеч от теб!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!