Елена Гунчева: Чий го търсиш на чужд самолетоносач?

Премиеринът бил на „опознавателна обиколка“ на американския самолетоносач „Хари Труман“. Естествено, се тагна оттам, нахилен и в компанията на Н.П.Мустафата.

Сигурността на България била гарантирана само в рамките на НАТО! Ай, сиктир, бе! 1300 години НАТО ли ни пази, НАТО ли воюваше за вярата ни, за народа ни, за държавата ни? Какви ги свършиха САЩ, те ли ни освободиха от турско робство?

Или по-скоро бомбардираха мирна София по време на войната! Борисов, знам те, че нямаш никаква обща култура, ама някой да ти каже колко цивилни невинни жертви сме дали благодарение на бомбите на твоите приятели, с които се гушкаш. Аз не забравям! Винаги помня враговете ни!

А ти вземи да прочетеш Хари Труман какви ги е вършил. Инициаторът за атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. Стотици хиляди, включително жени, деца и бебета, лежат на съвестта на този убиец. А ти гордо развяваш селфита от чужд военен самолетоносач, кръстен на един убиец.

Малко самоуважение нямаме ли? Премиерът ни е национален предател, излага ни навсякъде, тика ни в ситуации, в които България само ще загуби, прави ни преден фронт на НАТО. А ние си гледаме реалити шоута и се дърлим коя партия преди петдесет години какво била направила. Или преди 20, все тая.

Докато не се обединим срещу предателите, не само няма да излезем от катастрофата, но и ще залезем окончателно като народ. Ще остане територия, наречена България, но българи няма да има. Поне тук….

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!