Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сърбите като по-прости от нас не искат за нищо на света да влизат в ЕС

Явно сърбите са много по-прости от нас българите, след като за нищо на света не искат да влизат в Европейският съюз и отказват всяко предложение да започнат преговори. За какво ни е да влизаме в този съюз и сега, когато искаме си ходим и работим в Европа и по времето на Тито си бяхме в Германия, какво ще получим от този ЕС нищо, само чиновници и по-високи цени на всичко.

Акцизи и данъци, за да издържаме чиновниците в Брюксел, които вземат по 10 000 евро заплати, за да поучават останалите граждани на съюза, че различно ориентирани имали права, а брака между еднакви полове било угодно и на бог. Вижте България какво като е в ЕС, какво имат освен високи цени, пътищата им разбити, населението им на гурбет по света, тъмно и мръсно навсякъде, а полетата пустеят.

Какво да правим в този европейски съюз, да слушаме колко е лоша Русия или да научим, че онези, които и сега идват да инвестират в Сърбия си имали държави и те спазвали европейските правила. Кажете ни една държава от така нареченият социалистически блок, която да е получила нещо от съюза и да не са и разрушили заводите, да не са им затрили образованието и историята.

Няма такава, но чиновниците в Брюксел не се интересуват от държавите, те се интересуват от парите на тези държави и като нямаш икономика и пари имаш буквално роби. Е ние сърбите роби на някой няма да бъдем, пък и не сме забравили как НАТО и САЩ ни бомбамдираха, нали тези същите от ЕС са съюзници в НАТО на нас не ни трябва съюз в който хора вземат решения да разрушават цели държави, за да налагат със сила правилата си.

Сърбия не вижда нищо хубаво в Европейският съюз, а който вижда да отиде до България и да ги види хитрите българи, как вече толкова време са в този съюз, но нито цъфнаха, нито вързаха, само останаха без заводи, без земеделие и животновъдство, без болници и училища, дори без хора остана тази държава, но пък са в съюза и цените на всичко им са европейски, няма значение, че може след 50 години да започнат да вземат заплати, колкото днес вземат във Франция и Белгия например.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_946.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!