Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Поптодорова и Паси изпращат писмо до НАТО и САЩ в което настояват алианса да ни опази от Русия и да спре “турски поток” в България

Елена Поптодорова и Соломон Паси инициират форум в който да се включат множество българи, които не харесват политиката на Русия към Балканите и България в който да се разисква темата, как да бъдат помолени НАТО и САЩ да ни опазят от руското влияние.

Според инициаторите и евродепутата Александър Йорданов СДС също ще е част от инициативата, която трябвало да събере недоволните от руският ботуш и влияние и да призове САЩ да се намесят още по интензивно на Балканите и в България.

“Белене” и “Турски поток” са опасни за България и въпреки, че предупреждаваме от месеци за това правителството на България, Борисов се прави, че не вижда и не чува нашите сигнали.

Поканили сме и Цветан Цветанов да се включи в инициативата, защото е доказал, че за него ценностите на Европа и Алианса са водещи за разлика от Борисов, който явно повече се интересува от властта и го е страх да се опълчи на Путин и Русия и да им каже, че не са нужни на България.

Окупаторите трябва да си ходят от тук и само САЩ и НАТО може да гарантират, че това ще се случи наистина и завинаги, заявяват още двамата инициатори на форума.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!