Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, кви пет лева ве, Баце? И да знаеш от мен: При Вовата Путин стара информация нема, ясно!

Днес Н.пр. Баце от с. Банкя се хвалѝ, хвалѝ, каза̀ “много можемЕ да се хвалимЕ, не можемЕ се спремЕ”, пред оная с джуките, че чак се позапенѝ накрая, милият.
Писа̀ла му била неква агенцийка по рейтингите, частна май, че в България всичко било мамата си трака, от хубаво по-хубаво, толкоз хубаво, че вече няма накъде.
Баце не знае, че в момента съществува изключително голяма заплаха, която е реална, непосредствена и опасна за съществуването ни като нация.
Тази заплаха най-общо се състои в следното:
България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.
Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора.
Намаляваме с 16 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-16 = -19 + 4).
Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно.
Българската нация умира.

По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.
Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.
Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.
Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.
По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови. Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.
България се циганизира и турцизира. 1 300 нови джамии!
Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми.
Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.
Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.
Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.
България е първа в ЕС по неграмотност, 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни.
Нарастването на неграмотните е с 6% за 3 години.
Значи, ако този темп се запази, след 27 години, през 2046 г. няма да има нито един грамотен българин, освен Баце.
Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Кви са тези 3 милиарда лева, дето били иззети от лошите корумпирани, де са?
Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, здравеопазването и т.н.
По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.
Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, сгенти на ДС и простаци-политици.
А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-отчаяните и най-нещастните хора в Европа и в целия свят.

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, кви пет лева ве, Баце?
Не виждаш ли – България е в клинична демографска и всякаква смърт, умряла е.

И да знаеш от мен: При Вовата Путин стара информация нема, ясно!

Акад Петър Иванов

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!