Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Белезници за Путин! Гешеф обеща!

Милена Върбанова

ГешефтА, подвизаващ се с партизанското име КаскетА, грозно се закани да арестува Владимир Путин, „ако последният бъде установен на българска територия“ и „да го предаде на Международния наказателен съд в Хага“. Безкомпромисният страж на българската Темида Гешефт ( Каскет ) ще щракне белезниците на Путин „по силата на издадената от Международния съд в Хага заповед, която показва категорично ясно каква трябва да бъде българската реакция“.

Зине ли да каже нещо ГешефтА ( КаскетА ) – смятай го изпълнено хиляда процента. Не ми се ще да съм на мястото на Владимир Владимирович.

Това желязно обещание другарят Гешефт е поел по време на официалната си визита в Украйна, където е подписал меморандум за сътрудничество със своя колега Костин – главния прокурор на Зеленски – „за активно сътрудничество при разследване на престъпления, свързани с руската агресия в Украйна, по-специално престъпления срещу човечеството, военни престъпления, агресия и геноцид“.

Слогът на паметния документ не оставя никакво съмнение, че съдържанието на каскета на украинския прокурор е идентично с това на нашия Каскет. Сиамски близнаци, скачени за каскетите!

Доскоро българските пионки ходеха на поклонение и набиване на канчетата във Вашингтон, при някой деветнайсти секретар в Конгреса, а сега са пренасочени към Киев – дестинация за ратайкинчета трети разряд, които не се допускат в столицата, а документите им се уреждат в околийския участък.

Горкият Гешефт! Знае, че Баце се гласи да го принесе в жертва като тлъст муфлон пред щарлатанския олтар и е готов да поеме всякакви обещания – само и само да си оварди каскета и голото подкаскетие!

Сега е времето да се измъкват обещания от Гешев – ще се закълне в каскета си да навърже Путин, Си Дзинпин и Ким Чен Ун като три синджира роби и да ги завлече в американската база Безмер – белким го отмине горчивата чаша! Да достави в добавка и някой аятолах! Ще обещае даже да арестува Снежния човек или чудовището от Лох Нес и да ги тикне в Пазарджишкия пандиз за рецидивисти – само и само да не го предават като козел отпущения на гнева на кака Кьовеши.

Знае Гешеф, че от обещания и меморандуми глава не боли! Обещания дупка не правят! С две ръце ще подпише всички меморандуми по света – стига да не дели една килия в дранголника с някой Хасан! Щото тогава ни каскет, ни гешефт ще го овардят!

Питам се как може „да бъде установен Путин на българска територия“? Само по един начин – когато руските войски влязат в София и Путин седне зад някое бюро – на Дондуков 1 или 2. Май на втория адрес. В „Триъгълника на властта“, както се изразяват мисирките. Тогава ще звънне на нашия Каскет, ще го покани при себе си и ще му напомни да носи обещаните белезници. Кой кого ще арестува? И дали ГешефтА ще доприпка?

Шегичките с „арестуването“ могат, за беля, да излязат доста солени на тоя, който си прави гаргара с тях. Още повече, че Гешеф не арестува Брендо, когато Брендо му дойде на крака – уф, долетя му със самолет. Помните ли онова изоставено самолетче край Търговище ? От слухове, а не от официална информация, българското гражданство разбра, че уж Брендо се бил возил с него. Но Гешеф не прояви никакво желание да го арестува, защо ли?

Извинете, забравих, че Брендо е почетен гражданин на Украйна.

Милена Върбанова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БЕЛЕЗНИЦИ ЗА ПУТИН! ГЕШЕФ ОБЕЩА! – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!