Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Гамизов: Бре камаради гербаджии, във вас няма нищо дясно

.
Стефан Гамизов

Парите и разтежа на икономиката идват от квазидържавата ЕС - без тях в свободна конкуренция и без репресивен апарат да ви пази и закриля от конкуренция, не можете 2 лева на кръст да изкарате в свободен капитализъм и пазар, а не в този грозен путинизъм, който сътворихте. Нямате идеи, не можете и не знаете, садистични сте, пълно е с комунисти при вас, слугувате на Путин днеска и нощеска. Какво дясно има във вас? Нищо! Парите и разтежа на икономиката идват от квазидържавата ЕС - без тях в свободна конкуренция и без репресивен апарат да ви пази и закриля от конкуренция, не можете 2 лева на кръст да изкарате в свободен капитализъм и пазар, а не в този грозен путинизъм, който сътворихте.

Нямате идеи, не можете и не знаете, садистични сте, пълно е с комунисти при вас, слугувате на Путин днеска и нощеска. Какво дясно има във вас? Нищо!

Сами си режете клона на който седите. Проумейте, че преди да вземеш, оставете хората да ви го създадат! Пак ще е ваше, но преди това ни оставете да го създадем, защото вие НЕ МОЖЕТЕ и НЕ ЗНАЕТЕ! Садизмът и злостта е единственото, което можете на топ световно ниво!!!

Стефан Гамизов

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!