Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Огнян Минчев издребнява: Срещу какви бонуси Горанов подписва декларация за по-скъпи самолетни билети?

България е една от девет страни подписали декларацията - другите 19 страни членки на ЕС не са я подписали

Българската държава и българският бизнес държат работните заплати на дъното и се хвалят, че разполагат с евтина работна ръка. С нищо не разполагат - само с нарастваща арогантност разполагат.

Огнян Минчев, Фейсбук

Когато следващият път ГЕРБ поискат от вас да гласувате за тях - припомнете им тази декларация. Българското правителство подписва декларация - призив за увеличаване на данъчното облагане на самолетните превози, защото имали големи въглеродни емисии.

България е една от девет страни подписали декларацията - другите 19 страни членки на ЕС не са я подписали.

Е, разбира се, на нас всичко ни е на ред - защо да не се погрижим за разрешаване на този луксозен проблем, за въглеродните емисии на самолетите... Видяла жабата,че подковават вола - и вдигнала крак. Средният българин печели най-малко от всички други граждани на ЕС - дори и от румънците.

Българската държава и българският бизнес държат работните заплати на дъното и се хвалят, че разполагат с евтина работна ръка. С нищо не разполагат - само с нарастваща арогантност разполагат.

Правителството на най-бедния народ в Европа подписва декларация за изкуствено, мотивирано от идеологически причини и задкулисни договорки предложение цените на самолетните билети да поскъпнат - да поскъпват и занапред заради "въглеродни емисии".

В относителен план за българина е най-скъпо да пътува със самолет - и на екскурзия, и по работа. Сега ще стане още по-скъпо. Защото българското правителство по всяка вероятност се е договорили с някой друг зад кулисите, без да извести своите граждани, да подкрепи изкуствено поскъпване на самолетните билети.

Срещу какви насрещни бонуси е това много странно съгласие и подписът на Горанов под декларацията? И за кого са тези насрещни бонуси? Едва ли са за обикновените български граждани.

Които много добре трябва да си направят сметката за кого да гласуват следващия път - за тези, които непрекъснато гледат как да вземат още повече от джоба им или за някои други, които има шанс да помогнат на обикновения българин да заработи и да получи нещо повече, а не по-малко.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!