Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Масивно "прочистване" в китайската армия води до безследното изчезване на много хора

Автор: Идентифицирал се като пенсиониран военен доктор от град Шенянг, провинция Ляонинг, Китай.

"Много военен персонал, научни работници, военни инспектори и медицински персонал около мен изчезнаха и са в неизвестност…. В бъдещето, когато ККП се разпадне и когато всички доказателства се разкрият, правителствата по света ще бъдат отвратени от степента на жестокост на масовите престъпления на ККП.”

Най-напред бих искал да изкажа своята признателност за искрената загриженост към моята лична безопасност, проявена от тези, които следят внимателно развитието на събитията относно престъпленията на Китай в събиране на органи от практикуващи Фалун Гонг. Аз успях да премина благополучно през изолациите и вътрешните проверки в армията, които сега приключиха. Това масивно прочистване в китайската армия бе извънредно обезпокояващо. Вземете хората около мен например. Много военен персонал, научни работници, военни инспектори и медицински персонал изчезнаха и са в неизвестност. Дори членовете на техните семейства бяха изолирани за проверка. Никой не е получавал новини от тях и не знае за тяхното местонахождение в момента. Аз съжалявам дълбоко за това, че много невинни мои колеги трябваше да заплят цената на истината, която аз изложих.  

Докато бях в изолация, аз нямах начин да разбера за реакцията на обществеността относно тайното събиране на органи в специалните военни райони на Китай, нито за предложението на дипломата от чуждестранното посолство за тайно политическо убежище и съдействие за напускане на Китай, в замяна на [моето] директно свидетелстване за събиране на органи от практикуващи Фалун Гонг в специалните военни райони на Китай.

Моят отговор на това предложение е следният: съжалявам, че не мога да приема едно такова предложение в момента, имайки предвид природата на китайската комунистическа партия (ККП), за която тези чуждестранни дипломати не са осведомени. Въпреки, че имаме директни доказателства да докажем, че ККП има лагери за събиране на органи от живи хора, все още не сме в състояние да предприемем каквито и да било сериозни наказателни действия срещу ККП. Дипломатическите наказателни действия са различни от военните действия. Въпреки, че това може да окаже известен политически натиск на ККП, то не решава проблема из основи. Няма да помогне ако аз разкрия всички ключови доказателства. След като се разкрият всички тези доказателства, ККП ще знае как да укрива своите криминални деяния по още по-изкусен начин. Освен това, идентичността ми ще бъде компрометирана и аз вече няма да мога да събирам и предоставям информация за тези от вас, които се опитват да спрат събирането на органи в лагерите. Като се има предвид всичко това, аз смятам, че в момента е най-мъдро аз да продължавам да събирам [данни] и да излагам престъпленията на ККП стъпка по стъпка, за да се упражнява натиск върху ККП.

Разкриването на лагерите за събиране на органи в Китай всъщност подкопа персонала на ККП отвътре, особено в китайската армия. Апелът на Уени Уенг на южната морава в Белия дом по време на речта на Ху Джинтао също оказа силно влияние върху ККП. Напоследък събирането и компилацията на информация относно добиване на органи от провинциалните военни райони спаднаха рязко. Статистичната информация за добиване на органи също се понижи драстично.

Според най-новите регулации в Китай, информацията за дарителите на органи ще бъде налична само на Интранет в Китай от 22 юли 2006 г.. В периодът от време, когато бях изолиран от външния свят, ККП се срещна с дипломати от много страни по света относно лагерите за събиране на органи. Нейният натиск върху международната медия сега е очевиден. Има доказателство, че китайският "износ" на живи практикуващи Фалун Гонг, като донори на органи без тяхно съгласие, е намалял значително. Пропагандата на ККП в момента фокусира своите усилия върху дискредитиране на всички обвинения за лагерите за събиране на органи в Китай. Аз ще предоставя допълнителна информация за това по нататък.

Съжалявам, че чуждестранен дипломат е отхвърлил разкритата от мен информация като въображаема. В бъдещето, когато ККП се разпадне и когато всички доказателства се разкрият, правителствата по света ще бъдат отвратени от степента на жестокост на масовите престъпления на ККП.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!