Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изявления за оттегляне от ККП се появиха върху китайските банкноти

Банкнота от 10 юана с надпис: “Прочетете Деветте Коментара, оттеглете се от злата партия.” (Epoch Times)

Информация от Пекин, Шанхай, Нанджин, Ухан, Шенян, Чаншъ, Ченду и други градове показва, че изявления за отказване от китайската комунистическа партия (ККП) се появяват по китайски банкноти. Кратки лозунги, възхваляващи „Деветте коментара”, Фалун Гонг и осъждащи бившия китайски диктатор Цзян Цзъмин, също могат да се видят написани върху някои банкноти.

Банкнота от 5 юана с надпис: “Оттеглете се от злата, широко разпространете Деветте Коментара.” (Epoch Times)

Приятел от Ченду споделя: „Това вече не е новина. Забелязах един човек да го прави преди много месеци”. Други приятели също казаха: „Когато получим ресто, докато пазаруваме по магазините  по банкнотите има изявления - Четете Деветте коментара; откажете се бързо от ККП за ваше собствено спасение и за да се подсигури мир и сигурност. Много хора виждат и използват тези банкноти”.

Приятел от Пекин каза, че когато се возел в автобус чул контрольорка да казва, че неотдавна намерила изявление за „Деветте коментара”, за отказване от ККП и за световната коалиция за изправяне на Цзян Цзъмин на съд, написани върху банкноти, изтеглени от машината за продажба на билети. Тя казала: „Как мога да върна тези пари”?

Днес един човек изпрати по Интернет снимки с изявления за отказване от ККП върху банкноти от по 1,5,10 юана. Човекът добавил следния текст: „банкнотите от 1 юан са най-удобните за автобуса”.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!