Следвайте "Буднаера" в Телеграм

“Деветте коментара за комунистическата партия” представена на най-големия панаир за книги в света

Панаирът във Франкфурт е домакин на световните бестселъри.
(Epoch Times)

Книгата „Деветте коментара”, авторско издание на международната медия Epoch Times, беше представена на най-големия световен панаир за книги, който се състоя във Франкфурт между 19 и 23 октомври тази година. След публикуването на книгата в края на 2004 г. тя е преведена на 20 езика и е вдъхновила повече от пет милиона китайци да се оттеглят от членството си в китайската комунистическа партия.

Сега панаирът във Франкфурт е международен, а първоначално в него са участвали само издатели от Западна Германия. Със съдействието на Германската асоциация на книгоиздателите първият панаир е бил проведен през 1949 г. след войната. Оттогава насам панаирът е най-голямото пазарно средище за търговия с издателски права. Тази година той беше посетен от над 280 000 души; книги представиха над 7 200 издателства от 101 държави.

“Деветте коментара за комунистическата партия” – реклама на панаира във Франкфурт (Epoch Times)

Epoch Times изложиха книгата, която е преведена на 20 езика. Преводите на всички езици могат да се свалят безплатно от уебсайта на медията. До момента книгата е преведена на китайски, английски, корейски, японски, индонезийски, испански, чешки, виетнамски и български език. Подготвят се преводи на италиански, немски, френски, руски, иврит, шведски, турски, украински, полски и белгийски.

По време на тазгодишната среща на Азиатско-американската журналистическа асоциация книгата „Деветте коментара за комунистическата партия” беше удостоена с първа награда в категорията „Азия-Америка онлайн”. По време на панаира във Франкфурт, Epoch Times представиха в информационния център експозе на тема „Защо хората на Запад трябва да прочетат ‘Деветте коментара?’”

Издателите дадоха положителна оценка на книгата; някои изразиха желание да я издадат в своите държави.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!