Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хиляди граждани на провинция Шаншъ се оттеглят от всички равнища на Китайската комунистическа партия

Хиляди граждани на провинция Шаншъ се оттеглят от всички равнища на Китайската комунистическа партия и Комунистическата младежка лига

Практикуващите Фалун Гонг от провинция Шаншъ в Китай вървяха от къща в къща, за да разкажат на гражданите за Фалун Гонг и истинските факти за преследването. В резултат на техните усилия близо 10 000 души от селата из провинцията научиха истината за Фалун Дафа. Наред с това хиляди от тях се оттеглиха от всички равнища на Китайската комунистическа партия (ККП) и Комунистическата младежка лига.

„Аз се оттеглих от ККП”

Преди няколко дни сестра ми срещнала стар приятел. Тя му предложила да се оттегли от членството си в ККП и му казала, че иска да му изпрати копие от „Деветте коментара за комунистическата партия” – публикация, изобличаваща истинската варварска природа на партията. Приятелят й видял, че наоколо няма никого, след което гордо й заявил, че си е купил много добро радио, с което слушал радиостанции извън Китай и така научавал истинските новини за нещата. Казал й да не се безпокои за него, защото вече се бил отказал от ККП.

Деца отказват да се присъединят към Комунистическата младежка лига

В училището, което посещава синът на сестра ми, изискали целият клас да се запише в Комунистическата младежка лига преди началото на лятната ваканция. Отначало синът й попълнил формуляра, за да е послушен, и го предал, но после се почувствал неловко. Затова, когато се върнал у дома вечерта, провел разговор с майка си, която просто му казала да прецени съобразно принципите преподавани във Фалун Дафа. На следния ден детето поискало да оттегли формуляра. Отначало отговорникът от класа не му го върнал. По-късно обаче детето изпратило праведни мисли и помолило основателя на Фалун Дафа – Учителя Ли, за помощ. Накрая му върнали формуляра. Когато другите ученици го попитали защо не иска да се присъедини към Младежката лига, той обяснил, че леля му е била изтезавана за това, че практикува Фалун Дафа, ето защо у него се породил конфликт с ККП относно основни ценности. Това му попречило да се запише в Лигата. Въпреки че бил единственият в класа, който се отказал, никой повече не го попитал за това.

Детето на друг практикуващ се сблъскало със същата ситуация преди дипломирането си в средното училище. Целият клас бил помолен да се запише в Младежката комунистическа лига. Младото момиче било станало свидетел на истинската същност на ККП, ето защо заявило: „Тъй като практикувам ФалунДафа, никога няма да се запиша в Комунистическата младежка лига”. От целия клас тя била единствената, която отказала да се запише.

Източник/ци: clearharmony.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!