Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кучета стрелят по собствениците си - случайност или възмездие?

Бе съобщено, че кученце спасило живота си, когато лапата му натиска спусъка на оръжието с което американският му собственик се опитвал да го застреля.

Тримесечното кутре било от малкото останали живи кученца на 37-годишния им собственик Джери Алан Брадфорд от щата Флорида, САЩ.

Според местната полиция той успешно застрелял 3 от новородените овчарска порода кученца, но когато се опитал да убие и останалите, проблемите му започнали.

Брадфорд държал едно от кутретата в лявата, а друго в дясната си ръка, когато това в лявата му ръка започнало да се върти и да се опитва да се освободи, съобщи агенция ABC News , цитирайки сержант Тед Рой, говорител на шерифската служба в областта.

Докато се извивало за да се освободи, кутрето натиснало с лапата си спусъка прострелвайки Брадфорд в китката на ръката, каза сержант Рой. Брадфорд веднага отишъл в Бърза Помощ, откъдето доктор се обадил на властите.

Подобен е и случаят в България, когато мъж загубва самообладание от това че ловджийското му куче отказало да пусне птицата която донесло, и започнал да го налага с приклада на пушката си.

Но при това, лапата на кучето натиска спусъка на пушката и тя гръмнала. Не се знае доколко зле е пострадал от това мъжът, но се съобщава, че кучето е с наранена лапа.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!