Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съобщение на Фалун Дафа Асоциацията

(Clearwisdom.net) След като през 1999 г. диктаторът Цзян Цзъмин започна кървавото преследване на Фалун Гонг в Китай, Китайската комунистическа партия (ККП) разчита на държавната власт и на терористични механизми, работещи под неин контрол, за да потиска невинни практикуващи Фалун Гонг във възможно най-висока степен. Под ръководството на Цзян и заплахи от ККП, много провинциални и градски служители ръководят или сътрудничат в изтезанията и убийствата на практикуващи Фалун Гонг. Използвайки официалните си постове, те участват в тези репресии до различна степен не само като подбудители, вдъхновители и ръководители, но също и като помощници, подстрекатели и съучастници.

По време на това политическо движение, което помете цялата нация, всички провинции и градове основаха местни „служби 610”, чиято единствена цел беше да преследват Фалун Гонг. Правителствени служители, членове и ръководни кадри от ККП планираха, подстрекаваха, нареждаха, упълномощаваха, спомагаха, подбуждаха или насъскваха полицията и други органи за сигурност да извършват злоупотреби с практикуващи Фалун Гонг и използваха всички ресурси за директно участие в това широкомащабно, системно преследване. Полицията, секретари на политически комитети на различни нива на ККП и директори на „служби 610” на всяко равнище директно планираха и извършваха безмилостни репресии. Извършените от тях престъпленията включват, но не се ограничават до, геноцид, изтезания, извънсъдебни убийства, продължителни произволни арести, принудителен труд и жестоко, нечовешко и унизително отношение към практикуващите.

Практикуващите Фалун Гонг заведоха дела срещу бившия държавен глава на Китай Цзян Цзъмин за геноцид, изтезания и престъпления срещу човечеството в повече от десет държави, включително САЩ, Канада, Испания и Австралия. Известни адвокати от много страни също заведоха искове срещу други високопоставени китайски служители като Луо Ган, Джоу Йонкан, Лиу Цзин, Цзън Цинхун и Ли Ланчин. Много бивши или настоящи правителствени или градски държани чиновници, както и директори на „служби 610” също бяха изправени на съд. Ето някои от тях: бившият партиен секретар на провинция Хъбей и настоящ министър на информационната промишленост Уан Судун, бившият губернатор на провинция Ляонин и настоящ министър на търговията Бо Силай, бившият градски партиен секретар на Пекин Цзиа Цинлин, партийният секретар на провинция Анхуи Уан Таихуа, бившият заместник секретар на провинция Ляонин и настоящ кмет на град Далиен Сиа Дерен, бившият кмет на Пекин и настоящ градски партиен секретар на Пекин Лиу Цъ и заместник полицейският комисар на провинция Хъней Джао Джъфей.

Преследването на хора само заради практикуването на принципите „Истинност, Доброта и Търпимост” е проява безсъвестност. В началото на това преследване много високопоставени правителствени служители на ККП не се съгласиха с политиката на Цзян Цзъмин относно репресиите или се отнасяха пасивно към нея. Някои дори оказаха съпротива. Множество високопоставени китайски чиновници също практикуваха Фалун Гонг. През последните 6 години, посредством мирна съпротива и завидно търпение практикуващите Фалун Гонг разясняват истината на хората по света. Такива, които преди бяха измамени, се пробудиха или са в процес на научаване на фактите. В резултат на това те отказват да участват в преследването.

След публикуването на „Деветте коментара за комунистическата партия” китайският народ вижда по-ясно същността на ККП и злата природа на преследването. Повече от 4 800 000 души са се отрекли от ККП и свързани с нея организации. Унищожението на ККП от небето е историческа неизбежност. Боговете трябва да накажат престъпниците, извършили грях срещу Фалун Дафа. Онези, които откажат да направят това, което е правилно и вместо това продължат да следват мошеническата политика на Цзян за репресиите, ще бъдат жестоко наказани като извършители на непростими грехове.

В този критичен исторически момент Фалун Дафа Асоциацията прави специално съобщение: от днес нататък практикуващите Фалун Дафа извън Китай ще завеждат граждански или наказателни съдебни искове срещу всички ключови правителствени служители и членове на ККП, които участват в или извършват репресии срещу Фалун Гонг и в резултат на това правят нови престъпления наред с извършените преди това.

Тези провинции и градове включват: провинция Хъбей, провинция Хейлондзан, провинция Ляонин, провинция Дзилин, провинция Шандун, провинция Съчуан, провинция Хънан, провинция Хунан, град Пекин, провинция Гуандун, град Цонцин автономен район Вътрешна Монголия, провинция Гансу, провинция Цзянсу, автономен район Синдзан Уйгур, провинция Шаансъ, град Шанхай, провинция Фудзиан, провинция Юнан, автономен район Гуансъ Джуан, провинция Джедзиан, провинция Цинхай, провинция Хайнан, автономен район Хуи и автономен район Тибет, включително столиците на провинциите и други средни и малки градове в тези провинции.

Режимът на ККП е срещу волята на небето и скоро ще се разпадне. Сега режимът трудно поддържа преследването. Наближава идването на финалната присъда на небето над тези престъпници. При все това една от целите на свещения Фа (закон, принципи – бел. прев.) на Фалун Гонг е да спаси хората независимо от социалния им статус. Дори за тези, които вече са извършили лоши неща, все още има възможност да изоставят злия път и да изберат да бъдат добри. Всички, които са извършили престъпления срещу Фалун Гонг, но желаят да поправят грешките си, могат да изпратят, пазейки своята безопасност, декларации или писма изказващи съжаление, до уебсайта Minghui (Clearwisdom Net) или до местните Фалун Дафа Асоциации. Няма да разследваме престъпленията на тези, които, са решени да поправят своите грешки. Въпреки това ще продължим да наблюдаваме действията им.

Фалун Дафа Асоциация

9 октомври 2005 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!