Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мъж се излекува сам от рак!

Кюстендилецът е имал на 3 места туморни образувания

България е на едно от първите места по онкологични заболявания. Това са над 300 000 души в различни терминални стадии. Оказва се обаче, че освен липсата на скринингови програми, няма и модерна техника и апаратура, която да “улови” рака в най-ранен стадий. Болните в големите градове успяват да се доберат до лекар и да получат някакво, не необходимото, а някакво лечение. В малките градове или в селата си умират, без да разберат даже, че са били болни от рак.
 
В последния месец се заговори за кюстендилеца Димитър Скендерски. В началото на миналата година човекът се разболял от рак, потърсил помощ в София, ходил от кабинет на кабинет, от лекар на лекар, и като не я намерил, се прибрал вкъщи. Случайно или не, но намерил в мазето си неползван електроуред, препрочел няколко пъти упътването му и решил, че именно този апарат ще го излекува. Направил си сам три дни поред процедури, както ги нарича самият той, и месец след това дошъл отново в София, в Онкологията, да му направят биопсия. За негова радост, намерили ракови клетки, но те били мъртви!

Димитър казва, че на 64 години вече живее втори живот. И че иска да помогне на хора в беда. “В България болните нямат пари за скъпите изследвания или лекарства. Затова не ходят на лекар, докато могат да живеят с болестта! Като ги заобръща, тогава търсят спасението.

Защо българите са толкова болни?! Защото ядем остатъците от боклука на съседните ни държави. Може ли нищо българско да няма на пазара, един лук или картоф да го вкарваме от Турция или Полша? Е, как да сме здрави с такава нечистотия”, казва Димитър, запитан кое ни разболява.

“Колко живот ми остава, не знам, то никой не знае, но искам да помогна да повече хора да се изправят на крака. Ако не мога напълно да ги излекувам, поне да живеят поносим живот, без болка и страдание”, допълва кюстендилецът.

Дали наистина се е излекувал за три дни от туморните образувания, само той си знае. Но днес помага на други болни от рак, и то успешно. Пред къщата му спират коли отблизо и далеч. Както сам казва, Димитър им прави процедурите и ги праща при лекаря им да си направят биопсия. Така ще се разбере дали им е помогнал! Има и такива, които веднъж си тръгват, после отново идват!

Източник: https://lekuva.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!