Учени: Открихме нова "човешка" раса на Земята!

Учени твърдят, че са намерили нова човешка раса

Учени твърдят, че са открили доказателства за нов вид човешка раса, което живее сред всички нас, и която има върховна когнитивна способност, единствено заради извънземното си ДНК.

Доктор Мери Родуел, хипнотерапевт и НЛО експерт, казва, че е прекарала години изучавайки „Звездните деца“. Тя е убедена, че те са порода хибридни същества, които уж са от извънземен произход.

Според нея има увеличен брой на малки деца, които твърдят, че са извънземни и то независимо от контакта с медиите. Всъщност, тази нова човешка раса е част от извънземен експеримент, по думите й. Това е нещо, което Родуел е проследила чрез регресивна терапия проведена с много нейни пациенти.

Опитът, който те споделили, бил достатъчно доказателство за учените да смятат, че сред нас живее нов вид хора.

Според Родуел „Те са подобрени“.“Имаха възможност да мислят и заключват далеч над средното ниво. Децата са много по-наясно с преминаването през различни измерения, справят се изключително добре с технологиите и свето възприемането им е различно. Но родителите им се страхуват от това“, казва тя.

Друго нещо, което ги отличава от останалата част на човечеството е различното възприемане на света. Родуел смята, че определен брой генетични заболявания, включително и синдром на Аспергер и ADHD, които се диагностицират при тези деца, всъщност са знак за скрити възможности. И те произтичат от генетичната манипулация от страна на една технологично модерна извънземна раса.

Ако това се окаже истина, така нареченото „безполезно ДНК“, в нашия ген, може да осигури набор от когнитивни функции, които науката никога не е изследвала. За разлика от преди, днес имаме много повече информация за тези синдроми.

Друг е въпросът дали цялото човечество ще активира тази „висша интелигентност“, която извънземните притежават. Или пък ще деградираме, тъй като сме оставили живота си в ръцете на машини. Изследванията за извънземните деца продължават.

Източник: http://www.razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!