<

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

ВНИМАНИЕ! Този архив съдържа сцени на комунистически терор и преднамерено планувана политика на масово изтребване, такива каквито ги е запечатил фотоапаратът - брутални, садистични, човеконенавистни.

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг.
Историята ще запише избора на всеки човек.

Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг

Защо Фалун Гонг е преследван в Китай?

Сложната логика на преследването може да бъде разделена на четири елемента: 1). Параноичен диктаторски страх от стремглавия растеж на практиката Фалун Гонг...

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

1999 г.: "Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!" е личната заповед на Генералния секретар на китайската комунистическа партия (ККП) и държавен глава Джиянг Земин (Jiang Zemin) срещу последователите на медитативната практика Фалун Гонг (Falun Gong). Така започва продължаващото вече повече от 14 години преследване на 100 милиона души от всякаква възраст с присъщите за комунистическия апарат нечовешки методи на унижения, изтезания, изнасилвания и убийства.

Всички смъртни случаи на Фалун Гонг да се обявяват за самоубийства!” е следващото нареждане на лидера на ККП, който лично издава заповед да се създаде изпълнителен орган със специалната мисия унищожаване на Фалун Гонг. Този орган е прословутото "Управление 610" – бюро, наподобяващо Гестапо, стоящо над правителството и подчиняващо се единствено на Джиянг Земин. Зверствата, които Управление 610 извършва и продължава да върши, са неописуеми и извън всякакъв здрав човешки разум.

В началото на март 2006 г. се появи информация за съществуването на лагери на смъртта, където последователи на Фалун Гонг биват затваряни и държани като живи банки за органи и телесни части, като в последствие труповете им биват изгаряни в крематориуми за заличаване на следите.

Канадският бивш главен прокурор и държавен секретар за азиатско-тихоокеанския район Дейвид Килгор заедно с международният адвокат по човешките права Дейвид Матас направиха независимо разследване относно това нелегално събиране на органи в Китай. Разследването се базира на десетки видове доказателства, включително интервюта със свидетели, записи на телефонни разговори с китайски болници, данни за кръвни проби на задържани в лагери и затвори практикуващи медитативната практика Фалун Гонг, и др..

Резултатите от това разследване Дейвид Килгор и Дейвид Матас публикуваха като доклад, издаден през юли 2006 г. и обновен през януари 2007 г. поради откритите нови доказателства. Този независим доклад бе преведен на 19 езика (organharvestinvestigation.net), и получи подкрепата на повече от 30 страни в света, както и на Европейския парламент и ООН.

Със своите над 100 милиона последователи, Фалун Гонг е най-голямата група от хора в света, която бива преследвана и избивана системно от 1999 г. насам.

Последни новини от преследването


[clearwisdom.net] [faluninfo.net/610/index.asp]

Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг
Преследване на Фалун Гонг

Научете още за преследването на Фалун Гонг от ККП

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Комунистическа диктатура в Китай


Китай е на челно място в света като полицейска държава, както и със своите репресии и антихуманност. [prisonplanet.com]


[thenausea.com]
Политиката на публични екзекуции съществува все още в Китай, като жертвите биват измъчвани докато се признаят за „виновни”, след което се убиват най-брутално. [prisonplanet.com]Кръвопролитията от 4 Юни 1989 на площад Тянънмен
[christusrex.org]


[64memo.com]
Избиванията на площад Тянънмън, Пекин на 4-ти юни 1989 г., завършили с 10,000 ранени и 2,000 убити, предимно студенти, млади хора и интелектуалци.


[christusrex.org]

Установяване на комунизма в Китай и Великата "Културна" революция


Китайската комунистическа партия (ККП) и начинът й на "разговор" с нейните опоненти. Поданници на Китайската Народна Република намериха смъртта си с милиони в резултат на екзекуции, преднамерен глад или в многократните вълни на самоубийства. С помощта на Съветските комунистически съветници, Мао създава Китайски Гулаг - империя от робски трудови лагери, препълнени с гладуващи "контра революционери". [lietuvos.net]

Под властта на ККП над 80 милиона китайци биват избити, оставяйки след себе си своите разбити семейства. [lietuvos.net]

[lietuvos.net]

Културната революция на Мао доведе до зверства, които бяха малко известни преди това. Революционерите взимат на прицел най-вече образованите и интелектуалците. Посредством измъчвания на публични места, младежи, известни като Червеногвардейци, често избиват хора, които не носят със себе си малката Червена книжка на Мао, или които не знаят наизуст комунистически химни. По това време цели стени са покрити със съдържанието на Червената книжка, за да се гарантира, че хората я четат.


По време на Културната революция десетки хиляди учители, политици и хора на изкуството биват изтезавани и убити от Червеногвардейците. [eastturkestan.net]


[harunyahya.com]

Китайски комунизъм в Тибет


1950-2006 г., Геноцидът в Тибет.
Една шеста от населението на Тибет бива изтребено в затворнически лагери или посредством принудителен глад. Шест хиляди будистки манастири, храмове и други културни паметници биват разрушени. Най-често посочваната цифра за смъртните случаи от 1950 г. насам от ръцете на ККП е 1 200 000. Тази цифра е посочена в Our Times, в Законодателната Камара на САЩ и на Интернет страницата www.freetibet.org .

Сравнете тази цифра с около 3 000-те жертви на диктаторския, антикомунистически режим на Чили; само за една година в Тибет са избити 30 пъти повече хора, отколкото през целия период на диктатура в Чили.

Сравнете участието на международната общественост в борбата за осъждане на Генерал Пиночет за неговите престъпления, с безразличното отношение на същата тази международна общественост към едва оцеляващия в момента Тибетски народ . Източник: Microsoft Encarta 1996, World English Edition.

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Необходимо ли е да се осъди комунизма...
Фотоархив на комунистическите зверства (част І - Китай и Тибет)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІ - Азия и Куба)
Фотоархив на комунистическите зверства (част ІІІ - Европа)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!