Бързото възстановяване на умиращ лекар с тежко безсъние, ревматоиден артрит, атрофичен гастрит, колит, неврастения и ринит

(Minghui.org) Докато г-жа Джан e била лекар в болница в провинция Хейлундзян, тя не можела да излекува собствените си множество хронични заболявания, включително ревматоиден артрит, атрофичен гастрит, колит, неврастения и ринит. Тя можела да яде само преварена юфка и трябвало да избягва тестени изделия, плодове и мазни храни. Тя се борела с тежко безсъние и често имала силно главоболие.

Болката правела г-жа Джан раздразнителна и често губеща самообладание. Тя посетила много лекари, но никой не могъл да й помогне. Веднъж била хоспитализирана в Пекинската болница на медицинския колеж за месец и половина. Но лекарите там я изписали, когато никакво лечение не й подействало.

Тогава г-жа Джан се обърнала към лекари по китайска медицина. Но всички те казали, че е твърде слаба, за да използва китайски традиционни лекарства.

Г-жа Джан похарчила всичките си спестявания за лечение. Тя и съпругът й трябвало да взимат пари на заем, за да плащат разходите си за живот. Тъй като не успявали да изплащат дълговете си, те се чувствали много подтиснати, не се разбирали и почти стигнали до развод.

Нейното здраве продължавало да се влошава и тя тежала едва около 35 килограма. Заради продължителните болки в корема тя непрекъснато свивала крака, за да облекчи болката. В крайна сметка тя не можела да ходи или да се изправи, и винаги повръщала след ядене. Не можела да направи нищо друго, освен да чака последните си дни.

В това отчайващо положение на г-жа Джан казали за медитативната практика Фалун Гонг, известна с това, че помага на хората здравословно. На нея й дали един екземпляр от “Джуан Фалун”, основната книга на Фалун Гонг. Щом като отворила книгата и видяла в нея снимката на Учителя Ли Хонгджъ (основателя на Фалун Гонг), тя веднага усетила поток от енергия, идващ от главата й и спускащ се надолу по гръбнака й. Енергията продължила да идва и преминава така дълго време, като същевременно тя усетила как умът й се прояснява.

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Г-жа Джан прочела една глава от книгата и заспала. Учудващо, след като се събудила, тя успяла да яде без да повръща.

Оттогава г-жа Джан започнала да чете книгата всеки ден. Тя успяла да направи седящата медитация на Фалун Гонг само 20 дни след това. Тя също така могла да се изправи на крака и да прави упражненията на практиката само след още няколко дни.

Фалун Гонг дала на г-жа Джан втори живот и спасила семейството й от разпадане. Тя се върнала обратно на работа. И не само изплатила дълговете на семейството си, но и си купила кола. Тези, които я познавали, били изумени от нейното чудотворно възстановяване.

Здравословен начин на живот: Фалун Дафа

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: The Speedy Recovery of a Dying Physician | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!