Благодарение на Фалун Дафа преборих рак на пикочния мехур

От Музи, практикуващ Фалун Дафа в Китай

(Minghui.org) Роден съм през 50-те години на миналия век и обичам спорта и бойните изкуства от малък. Но колкото и да се упражнявах, не се подобрявах много, защото не можех да намеря учител, който да ме напътства. След това през юли 1995 г. попаднах на "Джуан Фалун", основната книга на Фалун Дафа. Когато я прочетох, знаех, че това е ръководството, което търсех.

Джуан Фалун:  Български | Руски | Английски и на сайта falundafa.org

Прочетох книгата два пъти и това ми помогна да разбера много неща. Разбрах, че смисълът на живота е да се върнем към нашия произход. Разбрах, че привързаността ми към славата пречи на напредъка ми. Разбрах, че трябва да следваме принципите на Истинност-Доброта-Търпение. 

През 1996 г. няколко практикуващи дойдоха в дома ми, за да гледат видеоклиповете с лекциите на Мастър Ли (основателят на Фалун Дафа/ Фалун Гонг). В едно видео той обясни, че на животните не е позволено да се самоусъвършенстват. Изведнъж огромен плъх падна от тавана, удари се в пода и умря. Бях много изненадан.

Въпреки че знаех, че Фалун Дафа е добра, постепенно се отпуснах в практиката си, особено след като Китайската комунистическа партия започна преследването през юли 1999 г.

Един ден през 2007 г. се почувствах зле и отидох в окръжната болница, където ми поставиха диагноза рак на пикочния мехур. Исках второ мнение, затова отидох в по-голяма болница, но резултатите бяха същите. Жена ми и синът ми събраха 300 000 юана, за да ме заведат в една от най-добрите болници в Пекин, за да ме оперират. Но специалистът им казал, че операцията може да не помогне, защото състоянието ми било много тежко.

Не след дълго теглото ми спадна от над 75 килограма до около 40 килограма. Не можех да ям и имаше кръв в изпражненията ми. Жена ми и синът ми плачеха всеки ден. Майка ми е практикуваща Фалун Дафа и им каза: "Не плачете. Ако наистина вярва във Фалун Дафа, Мастър Ли ще го спаси." Когато чух това, реших, че ще започна да практикувам Фалун Дафа усърдно.

Дотогава бях прикован на легло, така че в началото можех само да слушам лекциите на Мастър Ли. Удивително е, че след около три седмици успях да направя и упражненията (на Фалун Дафа). Постепенно започнах да се възстановявам. Изминаха шестнадесет години, а аз все още съм жив и в добро здраве. Никакви думи не могат да изразят дълбоката ми благодарност към Мастър Ли!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Thanks to Falun Dafa, I Survived Bladder Cancer | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!