Как прохожда парализиран шест години

(Minghui.org) Докато е бил незаконно затворен за практикуване на Фалун Гонг (древна китайска медитативна практика, бел. прев.), г - н Лин Зехуа е бил бутнат по стълбите от друг затворник. Въпреки че се оказа парализиран от кръста надолу, затворническите власти му отказаха медицинска помощ през следващите шест години.

Когато е бил освободен, лекарят е казал, че има трайно гръбначно увреждане. Г - н Лин практикува усърдно Фалун Гонг и е в състояние да ходи отново шест месеца по - късно.

Г - н Лин започва да практикува Фалун Гонг през 1996 г. След като започва преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия през 1999 г., той отказва да спре да практикува. Затова е осъден на седем години и е изпратен в затвора Джамуси през юли 2008 г. Четири месеца по - късно е бутнат по стълбите и парализиран.

Семейството на г - н Лин много пъти е молило затворническите власти да го освободят под гаранция, за да може да получи подходящо лечение за увреждането на гръбнака си, но те са били отхвърляни всеки път. Затворът не го пуска, дори след като му поставят диагноза хипертония и инсулт.

След като г - н Лин е освободен през 2014 г., ортопед от Медицинския университет в Харбин му казва, че той никога вече няма да може да ходи, защото е пропуснал възможността да лекува това си нараняване. Семейството му завежда дело срещу затвора.

Г - н Лин знае, че само Фалун Гонг може да му помогне и да спаси семейството му от необходимостта да се грижи за него до края на живота му. Той усърдно изучава учението на Фалун Гонг и прави упражненията, докато седи в инвалидна количка. Той се опитва се да се грижи сам за ежедневните си нужди, макар че изпитва мъчителната болка постоянно. Скоро той успява да се изправи и да се изкачи нагоре по стъбите на дома си през март 2015 г., шест години след като е парализиран.


Г - н Лин Зехуа


Г - н Лин е парализиран от кръста надолу, след като е бил измъчван в затвора Джамуси.


Г - н Лин е диагностициран с хипертония и инсулт.


Ортопедът на г - н Лин казва, че той никога повече няма да може да ходи.


Семейството на г - н Лин.


Г - н Лин се изправя, след като е бил парализиран в продължение на шест години.


Г - н Лин стои прав.

Как изчезва рак на панкреаса в късен стадий

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Бързото възстановяване на умиращ лекар с ревматоиден артрит, атрофичен гастрит, колит, неврастения и ринит

Диабет изчезва за 14 дни

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: [Отбелязване на Световния ден на Фалун Дафа] Как прохожда парализиран шест години| Фалун Дафа - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!