Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ


Картина на жена, която държи дете и чете Джуан Фалун (Български |
Руски | Английски) от изложбата на изкуството Джън Шан Рен

(Minghui.org) Бях много болнаво и слабо дете. Имах лошо храносмилане и страдах от неврастения от седем-осемгодишна възраст. Не можех да спя добре. Бях толкова зле, че когато подремвах през деня, получавах главоболие и повръщах.

Родителите ми, които бяха лекари по китайска медицина, бяха опитали всякакви лечения, но без резултат. Дори когато бях на 20 години тежах по-малко от 40 килограма. Бях толкова слаба, че дори ми беше трудно да ходя ако има насрещен вятър.

След като завърших образованието си за медицинска сестра, започнах работа в една болница. Бях придирчива в намирането си на приятел и така останах необвързана за дълго време. Скоро обаче майка ми се разболя. И едно от предсмъртните й желания беше да ме види омъжена преди да умре.

За да угодя на майка си, неохотно се омъжих за беден селянин, с който ме запозна братовчед ми, мислейки, че ще се разведа с него, след като майка ми почине. Но нещо, което не очаквах беше, че ще се парализирам, след като родя дъщеря си.

Тъй като съпругът ми работеше в мина, аз се преместих да живея при майка му в малка глинена колиба. Най-големият брат на мъжа ми беше с умствени увреждания и имаше психично болна жена. Свекърва ми също беше болна. Цялото семейство живееше трудно.

Дъщеря ми се роди в един зноен юлски ден. Три дни след нейното раждане получих болки по цялото тяло и можех да лежа само по гръб. След това се парализирах и не можех да ставам от леглото.

Бях недохранена и не можех да кърмя бебето си. Трябваше да я храня с бебешко мляко на прах. Съпругът ми работеше в малка мина и не печелеше много, така че за това мляко отиваше по-голяма част от заплатата му. Така семейството ми можеше да си позволи да яде само каша от царевично брашно и обикновена оризова каша.

Плачех по цял ден и живеех в състояние на постоянно отчаяние; чувствах се като човек, който се скита из пустинята без надежда за изход. Ако не беше малката ми дъщеря, щях да посегна на живота си.

Благословена от Фалун Гонг

Един ден съпругът ми донесе вкъщи DVD, което обяснява как китайският комунистически режим е създал пропагандния видеоклип за „самозапалване“, за да очерни Фалун Гонг.

Тъй като бях индоктринирана от режима, в началото не повярвах на показаното в DVD-то.

Съпругът ми посочи екрана и ми каза: „Виж пластмасовата бутилка между краката на самозапалилия се. Пластмасова бутилка дори не може да запази формата си, когато я напълниш с гореща вода. Как може да е непокътната в толкова горещ огън?“

Въпреки че казаното от него беше логично, все още не можех да повярвам, че нашето правителство ще ни лъже.

Един ден през март 2004 г. една практикуваща Фалун Гонг от нашето село дойде да ме посети. Тя каза: „Ти си толкова болна и нямаш пари за лечение. Защо не практикуваш Фалун Гонг? Има множество ползи за здравето. Това ще излекува болестта ти.”

Не й повярвах и казах: „Не мисля, че ще мога да го направя, та аз не мога да се изправя дори за минута!“ Но от любопитство поисках от нея копие на книгата за Фалун Гонг, за да видя дали казаното по телевизията за Фалун Гонг е вярно.

Тя ми даде копие на “Джуан Фалун(Български), основната книга на Фалун Гонг. Още същата вечер започнах да я чета. Щом започнах не можех да я оставя. Тази вечер прочетох цялата книга. За моя изненада открих отговора на страданието си - защо съм бил толкова болна през целия си живот и защо се омъжих за беден селянин.

Джуан Фалун: 
Български
| Руски | Английски и на сайта falundafa.org

Докато четях книгата, почувствах изтръпване на цялото си тяло, сякаш получих токов удар. Изведнъж осъзнах, че съм седнала, докато чета.

На сутринта успях да стана от леглото и да направя закуска за всички. Съпругът ми беше поразен и ме попита как съм го направила. С радост му показах книгата „Джуан Фалун“ и казах, че Фалун Гонг се е погрижил за мен.

Въпреки че не бях спала цялата тази нощ, изобщо не бях уморена. Прочетох книгата още веднъж през деня и на следващата нощ спах дълбоко и спокойно.

Оттогава неврастенията, която ме измъчваше повече от 30 години, изчезна напълно. Моят проблем с лошото храносмилане също изчезна. Бавно увеличих теглото си до 75 килограма.

Виждайки възстановяването ми, моята свекърва също се зае с Фалун Гонг. И наскоро след това нейната мозъчна тромбоза изчезна също.

Здравословен начин на живот: Фалун Дафа

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Благодарение на Фалун Дафа преборих рак на пикочния мехур

Жена спира да мисли за самоубийство, след като прочита "Джуан Фалун"

Мъж се възстановява от инсулт, след като прочита "Джуан Фалун"

Възстановяване от рак на стомаха за десет дни

Удивителната лечебна сила на Фалун Дафа

ОЩЕ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Paralyzed Woman Walks After Reading Zhuan Falun Overnight | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!