Как изчезва рак на панкреаса в късен стадий

(Minghui.org) По време на китайската Нова година Ли Линг, практикуваща Фалун Дафа, която не бях виждала от много години, ми дойде на гости. Зарадвахме се да се видим и започнахме да си спомняме за миналото.

Попитах за нейния брат Ли Чао, който беше преживял чудотворно възстановяване преди 20 години.

Линг не можа да сдържи сълзите си, когато си спомни за чудото на Чао.

През 2002 г. Чао получил силни стомашни болки. След посещение в болницата той е диагностициран с рак на панкреаса.

Това идва като гръм от ясно небе за Чао, който е само на около 30 години. Той живял в селски район и бил много беден, с двама болни родители на преклонна възраст. Той също така имал две малки деца, които били само на пет и седем години.

Състоянието на Чао изисквало операция, така че неговите приятели и роднини събрали пари, за да я платят.

Д-р Лиу, главният хирург, отговарящ за операцията на Чао, бил известен местен лекар в тази област. Но след като Чао бил отворен, хирургическият екип останал шокиран: тумори били прорастли в цялата му коремна кухина и вече били метастазирали в черния дроб и жлъчния мехур. Нямало как лекарите да премахнат напълно тумора. Д-р Лиу прекъснал операцията и затворил Чао.

Междувременно приятелите и роднините на Чао го чакали пред операционната зала. Те били облекчени да видят, че той е изкаран толкова бързо от операционната и решили, че операцията е минала добре.

Но д-р Лиу извикал съпругата на Чао настрана и й разказал какво се е случило в операционната. Той й предложил да изпишат Чао и да го оставят да се наслади на ограниченото оставащо му време, най-много три месеца.

Тогава моята приятелка Линг предложила на Чао да пробва Фалун Дафа, което може би било единствената им останала надежда. От трансформацията на Линг след приемането на практиката Чао знаел, че Фалун Дафа е нещо добро. Той бил свидетел как от практиката сестра му се трансформирала от избухлива в спокойна и всичките й болести изчезнали. Сякаш върнала часовника назад – оздравяла и се подмладила.

Чао решил да научи Фалун Дафа и да остави Учителя Ли, основателя на Фалун Дафа, да реши съдбата му.

Откакто Фалун Дафа е подложена на брутално преследване от Китайската комунистическа партия, книгите на Фалун Дафа са рядкост. Групата на Линг за изучаване на Дафа имала само едно копие на “Джуан Фалун”, основния текст на Фалун Дафа, и го споделяли помежду си, но те били готови да дадат това ценно свое копие на Чао.

Само за два месеца с помощта на Дафа Чао по чудо се възстановил и придобил нов вид. Той напълнял и станал много енергичен, а лицето му засияло. Той също така се върнал обратно на работа, за да издържа семейството си.

Съпругата на Чао не била 100 процента сигурна във възстановяването му и го помолила да си направи преглед в болницата. Той се върнал в същата болница и било потвърдено, че няма вече рак.

Д-р Лиу, който го оперирал, бил изумен да види Чао да стои пред очите му здрав, силен и енергичен. Първо загубил ума и дума, но след това се съвзел и измърморил: "Това е невъзможно. Състоянието му беше действително такова и ние го видяхме с очите си. В диагнозата грешка нямаше."

Той развълнувано извикал колегите си: „Елате тук да станете свидетели на едно чудо!“

Сега Чао е на повече от петдесет години и работи в Южен Китай. Двете му деца са вече пораснали.

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Бързото възстановяване на умиращ лекар с ревматоиден артрит, атрофичен гастрит, колит, неврастения и ринит

Диабет изчезва за 14 дни

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: Late-Stage Pancreatic Cancer Patient Reborn | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!