Богатство, което парите не могат да купят – 20 г. страдание от хипертония, миокардна анемия и сърдечно заболяване изчезват

(Clearwisdom.net) Аз съм на 63 години и практикувам Фалун Дафа в град Лини, провинция Шандонг.

Когато бях на 17 или 18 г. имах силна простуда, в последствие на което получих болки в краката, бедрата и ръцете, и когато болката ставаше силна трябваше да се свия на земята, за да я изтърпя. Акупунктурата и лекарствата не дадоха никакъв ефект. Когато бях на тридесет години, получих световъртеж и болки в гърдите. След като отидох на преглед, бях информиран, че имам хипертония, която причинява миокардна анемия поради коронарна болест на сърцето. Когато кръвното ми налягане ставаше високо, лицето ми се стягаше и ми се завиваше свят. В целия ми гръден кош се усещаше постоянен натиск, когато се появяваше коронарната болест на сърцето. Понякога беше като агония от срязване с нож.

Лежах в леглото по цял ден, по действието на инжекции и лекарства, а жена ми трябваше да върши домакинската работа заедно с приготвянето на лекарствата ми. По това време, детето ни беше малко, и всички пари от труда ни отиваха за лечението ми. Понякога имахме достатъчно пари, но когато парите свършваха, трябваше да взимаме заеми от един или друг член на семейството ни. С малко дете и оскъдни пари, всичко падаше на раменете на жена ми. Тя се уморяваше да вари билки и настроението й помръкваше. Често си изкарваше гнева върху детето ни и го препляскваше. Можех само да лежа в леглото, неспособен да издържам семейството си, и да разсъждавам защо животът е толкова мъчителен.

Страдах от това в продължение на двадесет години, до 4 ноември 1998 г., когато имах щастието да науча за Фалун Дафа. Изучавах Фа (Закон, Път, бел. прев.) и се ръководех от принципите на Дафа - Истина, Доброта и Търпение. След като изучававах Фа десетина дни, болката в краката и бедрата ми, и всичките стари мои проблеми, изчезнаха. Докато изучавах Фа и правех упражненията на Дафа, стягането в гърдите ми избледня и лицето ми вече не се чувстваше стегнато. Хипертонията и коронарната болест на сърцето се излекуваха също сами. Жена ми стана първа ръка свидетел на тези ползи и веднага започна да практикува Фалун Дафа. Оттогава смехът се възвърна в нашето семейство и всички се радваме на великолепието на Дафа. Няма думи, с които да изразим нашата благодарност към Учителя.

Дълговете, останали от закупуването на лекарства, бяха изплатени до 2006 г. От периодът преди Дафа нямаше нито един щастлив ден в паметта ми. Сега нямам болести и се чувствам много здрав. Изминаха единадесет години, откакто получих Фа, и оттогава не съм боледувал нито веднъж. Инжекциите и медицината са неща от миналото ми. Това е щастие, което не може да се купи с никаква сума пари.

Възстанових се от чернодробна некроза за два месеца чрез практикуване на Фалун Дафа

Как прохожда парализиран шест години

Как изчезва рак на панкреаса в късен стадий

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Диабет изчезва за 14 дни

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: Fortune That Money Can't Buy | Falun Dafa - Minghui.org

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!