Диабет изчезва за 14 дни

(Minghui.org) След години на упорита работа и грижа за семейството и семейния бизнес бях изтощена, но съпругът ми продължаваше да се оплаква от мен през цялото време. Накрая се разведохме. До 36-годишна възраст бях развила всякакви здравословни проблеми, включително мигрена, болки във врата и гърба, хипертония, както и диабет. Усложненията на диабета допълнително ми причиняваха замъглено зрение, стенокардия и обща умора.

Започнах да приемам инсулинови инжекции през 2015 г. Но симптомите ми продължиха да се влошават през годините. През 2019 г. освен хипертония и диабет получих и висок холестерол. Стероидът, който ми беше предписан, влоши нещата, тъй като качих значително тегло и понякога бях замаяна и объркана. Изгубих надежда за живот и започнах да организирам собственото си погребение.

През юни 2020 г. майка ми, която беше на около 70 години, но все още пълна с енергия и с розови бузи, ми предложи да практикувам Фалун Дафа, древна медитативна практика за духа и тялото.

Фалун Дафа: древна практика за медитация

Тя я практикуваше от 90-те години на миналия век и оттогава се радваше на добро физическо и психическо здраве. Без да виждам надежда, се съгласих да опитам. Научих упражненията за медитация и също започнах да чета книгите й.

Две седмици по-късно имах ясен сън как ми сложиха инжекция, но в спринцовката нямаше лекарство. Когато се събудих разбрах, че коренът на болестта ми е изчезнал.

Реших да спра инсулиновите инжекции. След три дни нямах никаква нежелана реакция. В миналото, дори да пропусна инжекцията един ден, се чувствах ужасно. Сега бях толкова щастлива и споделих новината с майка ми: „Страдах от диабет 15 години и имах лечение с инсулин в продължение на пет години. След като започнах да практикувам Фалун Гонг, бях вече добре след 14 дни!“

Майка ми беше много щастлива от тази новина и ме насърчи да продължа да практикувам Фалун Гонг.

Теглото ми се върна към нормалното след като спрях и стероидите. Нямах повече никакъв дискомфорт.

Сега, на 50 години, съм изпълнена с енергия. Чувствам се здрава и щастлива от дъното на душата си. Дафа спаси живота ми и ме насочи обратно по пътя към истинското ми аз! Нямам думи да изкажа своята благодарност към Учителя на Фалун Дафа.

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Здравословен начин на живот: Фалун Дафа

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: Diabetes Disappears in 14 Days | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!