Бомба: Бивш китайски полицай дава свидетелски показания, че държавните власти са вземали органи от екзекутирани затворници

Докато администрацията на Байдън и множество американски корпорации и НБА се слагат на комунистически Китай, повече подробности бяха разкрити за ужасната, античовешка практика на страната за „индустриализирано“ събиране на органи.

„Под звуците на изстрели затворниците падаха безжизнени на земята. Телата им, все още топли, бяха отнасяни до близката бяла ниса, където чакаха двама облечени в бяло лекари. Зад затворени врати те бяха отваряни и органите им бяха изваждани за продажба на пазара за трансплантации", съобщи The Epoch Times миналата седмица, добавяйки, че макар това да звучи „по-скоро като сюжет от филм на ужасите", бивш китайски офицер казва, че това е реалност и се е случвало по нареждане на властите в Пекин преди две десетилетия.

Офицерът, наречен „Боб“, за да защити самоличността си, станал свидетел на ужасното клане на места, където затворниците, чакащи (не за дълго) смъртни присъди, са били екзекутирани систематично.

„Извличането на органи от затворници със смъртни присъди беше обществена тайна“, казва Боб, бивш служител по обществената сигурност от централния китайски град Джънджоу, който сега живее в САЩ.

The Epoch Times добавя:

Боб описва, че е станал неволен участник във „индустриализирана“ верига за доставки, която превръща живите хора в продукти за продажба в търговията с органи. Играчите в тази зловеща индустрия включват съдебната система, полицията, затворите, лекарите и служителите на Китайската комунистическа партия (ККП), които издават директивата.

Бившият офицер използва псевдоним, за да сподели опита си и да защити безопасността си. Epoch Times е проверил полицейското му удостоверение и другата лична информация.

Информацията на Боб, която датира към средата на 90-те години на миналия век, съвпада с предишни репортажи на Natural News още от 2016 г.

През декември същата година Natural News съобщи, че християните са били избирани по-специално за вземане на органи, въз основа на доклад, написан от Дейвид Килгор, Еск., бивш секретар по азиатските въпроси за Канада, и международния адвокат по правата на човека Дейвид Матас, Еск. Тяхната информация за това, което са видели и документирали, датира от 2006 г., когато китайските власти посочват членове на Фалун Гонг, които са „убити заради техните органи и доходоносния международен пазар за трансплантация на органи“.

Защо? В голяма степен продажбата на събраните органи, която генерира поне 12 милиарда долара печалба според юристите, е била използвана за финансиране на усилията за модернизация на китайската военна индустрия.

„... Става дума за насърчавани от режима грабежи и трафик на жизненоважни органи от затворници на съвестта, преобладаващо от практикуващи Фалун Гонг, но също така и от тибетци, уйгури и някои християни от домашни църкви“, пишат авторите.

Natural News последва този доклад с още един през 2018 г., в който се документира, че китайското правителство, което се е зарекло да прекрати практиката за събиране на органи от затворници и религиозни последователи, все още получава почти 90% от 300 000 органа в страната, необходими годишно за трансплантации през 2010 г., от практикуващи Фалун Гонг, които все още са били живи при вземането на органите им (и, разбира се, против волята им).

Информацията от Боб се основава на тези предишни доклади и хвърля нова „светлина върху един етап в обезпокоителната еволюция на дългогодишната практика на ККП за вземане на органи от несъгласни донори“, съобщава The Epoch Times.

„Докато Боб е ставал свидетел на извличане на органи от затворници, които вече са били мъртви, през следващите години режимът продължава да прилага и масово да разгръща една практика, която е много по-зловеща: вземане на органи от живи затворници на съвестта, най-вече практикуващи Фалун Гонг”, продължава вестникът.

„Доколкото знам, никой не е казвал на затворниците със смъртни присъди, че органите им ще бъдат извадени“, казва Боб пред The ​​Epoch Times, добавяйки, че често екзекуциите и събирането на органи са се случвали преди големи празници.

Всичко, което техните семейства са получавали в замяна, е било кутия с останките на екзекутирания затворник.

Междувременно режимът на Байдън и десетки американски корпорации продължават да се ангажират с Китай, като правят бизнес с китайски корпорации, защото печеленето на пари на всяка цена за тяхната съвест е по-важно от буквално всичко друго.

Главни сред тези сътрудничещи американски компании са известните Big Tech гиганти /големите технологични компании/.

"Е, сега знаем защо Big Tech потискат истории, неблагоприятни за избрания от Пекин кандидат Джо Байдън, като същевременно дават мегафон на Китайската комунистическа партия", съобщи WND.com през октомври. „Оказва се, че гражданите на Китайската народна република управляват отдела за цензура на Facebook.“

Когато американски лидери се преструват, че атакуват Китай за техните нарушения на човешките права, фактът, че продължават да правят бизнес - буквално - с този вид варварски режим, доказва, че тези служители не са сериозни в своето презрение.

Източник/ци: NaturalNews.com

NaturalNews.com

TheEpochTimes.com

https://www.afinalwarning.com/533019.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!