Удивителната лечебна сила на Фалун Дафа

От кореспондент на Минхуей

(Minghui.org) Фалун Дафа е древна духовна и медитативна дисциплина с основни принципи Истинност-Доброта-Търпение. Въпреки че много практикуващи са се облагодетелствали от Фалун Дафа, много поддръжници също са получили благословии чрез  рецитиране на благоприятните фрази „Фалун Дафа е добра; Истинност-Доброта-Търпение са добри". Ето няколко такива истории, разказани от очевидци.

Невредим след експлозия на газова бутилка от близко разстояние

Много семейства в селските райони използват газови бутилки за готвене. Съседът ми отсреща имаше такава бутилка отвън, на по-малко от десет метра от дома ми.

Един ден тази газова бутилка изведнъж избухна! Със силен гръм тя се изстреля до третия етаж на къщата на съседа ми и на втория етаж пламна огън. Гореше всичко - от пердетата и спалното бельо до мебелите. Докато пристигна пожарната всичко изгоря.

Когато избухна бутилката по случайност бях в двора си, застанал с лице към портата на двора. Експлозията беше толкова силна, че бях съборен на земята и припаднах. Отне ми десет минути, за да дойда в съзнание. Всички врати и прозорци на дома ми бяха изпочупени от експлозията. Имах охлузвания по цялото тяло, със стъклени парчета по врата, тялото, както и по косата, но нямах открита рана. Веднага разбрах, че можех да бъда убит от инцидента и че Мастър Ли, основателят на Фалун Дафа, ме е предпазил!

Когато съседите ни по-късно предложиха да ни компенсират за загубите, аз любезно отказах. Утеших ги и казах, че съм практикуващ Фалун Дафа и че съм добре. Казах им, че само трябва да се погрижат за себе си.

15 години диабет изчезва след 6 дни практикуване на Фалун Дафа

Съседката на майка ми, Чен, беше с диабет през последните петнадесет години. Тя използваше инсулин всеки ден в продължение на няколко години. Трябваше да си прави инжекции всеки ден и това струваше цяло състояние. Беше нещастна. Веднъж падна от една триколка и си нарани гърба. След това беше прикована на легло в продължение на 40 дни и оттогава имаше болки в гърба.

Когато отидох да посетя майка си в родния си град, посетих Чен и я призовах да практикува Фалун Дафа.
Всъщност тя беше практикувала преди и знаеше всичко за ползите от тази практика за здравето. Тя се съгласи.

Когато Чен започна да прави първото упражнение, се чуваха „пукащи“ звуци по цялото й тяло и тя не спираше да се оригва и да се поти обилно. След шест дни тя се почувства по-енергична от всякога. Гърбът вече не я болеше и диабетът й изчезна!

От този момент нататък Чен казваше на хората, че Фалун Дафа е добра винаги, когато има шанс.
Тя започна да върши селскостопанска работа като млад човек, без да чувства умора.

Един ден, когато Чен се разхождала из селото, се натъкнала на жена на средна възраст, която чакала линейка заради внезапен инсулт. Тя й дала Дафа амулет и я призовала да рецитира „Фалун Дафа е добра; Истинност-Доброта-Търпение са добри“, като дала себе си за пример, за да покаже колко ефективна е Фалун Дафа за подобряване на здравето.

Една седмица по-късно жената дошла при Чен, за да й благодари. „Много Ви благодаря за амулета! Рецитирах благоприятните фрази. Ето ме сега, оздравях за нула време и нямам никакви последствия!“

Нов живот след почти фатален инцидент

Братовчед ми Сонг работи извън града. Един ден на път за работа колата му била ударена от голям камион и той бил тежко ранен. Неговият черен дроб, бъбреци, бели дробове и далак били сериозно увредени. Той претърпя пет операции и беше в кома 19 дни. Животът му се поддържаше чрез интравенозни течности и хранителни инфузии.

Майка ми практикува Фалун Дафа. Тя вече беше изяснила фактите за Дафа на Сонг и му бе помогнала да напусне Китайската
комунистическа партия. След катастрофата майка ми се обади на жена му и я помоли искрено да рецитира
„Фалун Дафа е добра; Истинност-Доброта-Търпение са добри” за него всеки ден.

На 20-ия ден Сонг дойде в съзнание. Три дни след това той успя да стане и да направи няколко крачки. След това го изписаха.
Компанията му заплати обезщетения и го освободи от работа. Всички смятаха, че Сонг ще бъде инвалид от този момент нататък, но той започна да слуша Дафа лекции веднага след като се върна у дома си. С всеки изминат ден той ставаше по-добре и вече е напълно възстановен.

Той и семейството му са дълбоко благодарни на Мастър Ли, че го е спасил и му е дал нов живот.

ОЩЕ за Ползите от Фалун Дафа

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Amazing Healing Power of Falun Dafa | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!