Следвайте "Буднаера" в Телеграм

10 юни: Китайското Гестапо

Управление 610 в Китай е над-съдебна полицейска сила, подобна на хитлеровото Гестапо

Управление 610 в Китай е над-съдебна полицейска сила, подобна на хитлеровото Гестапо, твърдят експерти. (Photo by Feng Li/Getty Images)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Charlotte Cuthbertson, Epoch Times

„Безнравственото поведение, което разтърси душата ми, е редовната практика на Управление 610 и полицаите да се гаврят с гениталиите на жените”...

Специалното ‘Управление 610’, носещо името си от датата на своето създаване – 10 юни – има над-съдебна власт и пълномощия, надвишаващи тези на всички институции за сигурност в Китай. То е създадено със специалната задача да осъществява преследването на медитативната практика Фалун Гонг до нейното пълно унищожаване, и неговата дейност продължава и днес.

Фалун Дафа (Фалун Гонг) е представена за първи път от г-н Ли Хонгджи в град Чанчун, Китай през 1992 г. Практиката се основава на принципите на Истина, Доброта, Търпение и има пет бавни, меки упражнения. Тя става много популярна в Китай в рамките на няколко години. Ревнувайки от широката й популярност, бившият китайски президент Дзян Цземин стартира жестока кампания за преследване през 1999 г. На 23 януари 2001 г. режимът организира инцидент на „самозапалване“ на площад Тянанмън, за да наклевети практиката. Въпреки 20-годишното жестоко потискане, Фалун Дафа се разпространява в над 100 страни и региони в световен мащаб, спечелвайки широко признание.

Хао Фенгджун, бивш служител в Управление 610 и Бюрото за държава сигурност в Тянджин. (Epoch Times)

Управление 610 е създадено преди повече от 10 години от лидера на Китайската комунистическа партия тогава Джиянг Земин. Той издава директивата да се използват „всички възможни средства”, за да се унищожи духовната практика Фалун Гонг.

„Управление 610 е точно като хитлеровото Гестапо”, каза за Информационния център на Фалун Дафа (Falun Dafa Information Center / FDI), Гуо Гуотинг, живеещ в изгнание китайски адвокат за човешки права. „Те имат много власт и финансова подкрепа от правителството… и така тайно контролират всички практикуващи Фалун Гонг по места.”

Бивш служител в Управление 610 и Бюрото за държава сигурност в Тянджин, Хао Фенгджун, дезертирал в Австралия през 2005 г, каза, че в Китай действително съществува служба подобна на Гестапо, наречена ‘Управление 610’.

"Веднъж трябваше да отида на място, където задържат практикуващи Фалун Гонг. Там видях жена-практикуваща, която имаше две големи синини и две 20-сантиметрови рани на гърба си. Полицай я биеше с половин метрово парче желязо. Когато видях това,

разбрах, че няма да мога да остана на тази работа. В този момент усещах как сърцето ми се къса.”

Китайският адвокат за човешки права Гао Джишенг писа след проучване на преследването на Фалун Гонг през 2005 г. „Безнравственото поведение, което разтърси душата ми, е редовната практика на Управление 610 и полицаите да се гаврят с гениталиите на жените”.

Местонахождението на Гао в Китай е все още неизвестно, след като е бил отвлечен .

„От тези, които са преследвани – писа Гао – гениталиите и гърдите на почти всяка жена и гениталиите на всеки мъж са подложени на гавра по възможно най-вулгарен начин.”

Въпреки, че китайските власти отричат неговото съществуване, дейността на Управление 610 е обществена тайна в Китай, съобщава FDI.

Официалните сайтове на Китайската комунистическа партия за 2008 и 2009 г дискутират как да се засили дейността на Управление 610, с цел то да се „справи” и „унищожи” Фалун Гонг, съгласно пресрелийз на FDI.

Ърпинг Джанг от Института за държавно управление “Д. Ф. Кенеди” към Университета Харвард, и говорител на FDI каза, че Управление 610 подкопава всякакви усилия за установяване върховенство на закона в Китай. „Ужасяващо е като си помисли човек колко живота са били унищожени от това управление, и колко още ще бъдат унищожени с всеки изминат ден от неговото съществуване".

Преследване на Фалун Гонг от Управление 610Тайният Холокост [Видео]

10 юни 1999 г. За външния свят този ден идва и си отива както всеки друг. Едва по-късно 10 юни се превръща в паметен ден. Ден, в който китайският комунистически режим създава тайно полицейско бюро в стил Гестапо, с мисията да унищожи Фалун Гонг...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!