Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Shen Yun във Франкфурт – ерху соло "право в сърцето"

Shen Yun Performing Arts изнесе представление в Jahrhunderthalle във Франкфурт, Германия. За мнозина в публиката това бе първият път, в който слушат Шяочун Чи да свири на ерху, китайска двуструнна цигулка. Ето какво споделиха те за преживяното.
[Iryna Parkhomenko, зрител от публиката]:
"Любимата ми част бе може би тази с ерху. Беше много трогателно и толкова красиво. Никога през живота си не съм си помисляла, че човек може да свири така на двуструнен инструмент. Беше много красиво, много красиво."

[Richard Albrecht, медиен дизайнер]:
"Тази комбинация от пиано и ерху. И, разбира се, мелодията също ме завладя по специален начин. Право в сърцето. Прекрасно."

[Rebecca Cornett, зрител от публиката]:
"Да, и на мен много ми хареса. Просто затворих очи и слушах. Беше много красиво. Остави толкова прекрасно впечатление – прекрасен звук."

[Claudia Knapp, зрител от публиката]:
"Мога само да се съглася. Обикновено цигулката има повече струни от този двуструнен [инструмент]. И да извличаш подобни звуци от него само с лък и ръце – това е поразително."

[Regine Ehrentraut, зрител от публиката]:
"…Ерху, нали така? Да. Ерху. Наистина очарователно. Как е възможно да се изпълняват магически тези мелодии, тези тонове, с две струни? Очарователно!"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!