Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изчезна съпругът на известна музикантка

Известната музикантка Мей Шуан съобщи, че съпругът й е изчезнал в деня когато той трябвало да лети от Китай за Америка.

Поради неизвестни причини Джян Фън не пристигнал на летището в Ню Джърси каквато била предварителната уговорка. След проверка, Мей Шуан установила, че Джян преминал през контролата на летището в Шанхай, но явно нещо се е случило преди той да се качи в самолета.

Според медията Epoch Times Джян вероятно е задържан от служители на отдел „6-10”.

Отдел „6-10” е подобна на Гестапо организация, сформирана през 1999 г. от Китайската комунистическа партия, с цел извършване на преследване на духовната практика Фалун Гонг. Като Фалун Гонг практикуващи, Мей и Джян нееднократно са били жертви на преследването и тормозът, упражняван от китайския режим в опитите си да унищожи медитативната практика.

Мей Шуан участва в представленията на световноизвестната компания „Shen Yun Performing Arts” с изпълненията си на традиционния китайски музикален инструмент ерху.

Чрез традиционни танци и музика спектаклите на „Shen Yun” представят 5-хилядолетната китайска култура – култура, която е подтискана от комунистическия режим в Китай. В момента компанията изнася представления по цял свят, а Мей Шуан смята, че с отвличането на съпруга й, китайския режим се опитва да провали участието й в турнето.

[Мей Шуан, Ерху солист]:
„Истината е, че нарастващото въздействие на представленията на „Shen Yun” прави Китайската комунистическа партия много неспокойна. Всъщност, с отвличането на майка ми, а сега и това на моя съпруг, те се опитват да навредят на „Shen Yun”

Мей Шуан призовава китайския режим незабавно да освободи съпруга й.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!