Следвайте "Буднаера" в Телеграм

9те Коментара: 5 г. по-късно

Навършиха се 5 години от излизането на книгата “Девет коментара за комунистическата партия в Китай” на медията “Епок Таймс”.

“Деветте коментара”, както съкратено се нарича книгата, са публикувани на над 30 езика, включително български език, и са качени в интернет на специални сайтове или на сайта на “Епок Таймс”.

Книгата, която излезе на 19 ноември 2004 г., представя в девет глави документални данни за дейността на китайската комунистическа партия и всичките й репресивни кампании срещу китайския народ. В нея се описва деспотизмът на ККП, как партията се противопоставя на природата, за тайното споразумение на бившият лидер Цзян Цзъмин за преследването на духовната практика Фалун Гонг, което продължава и до днес вече 10 години, за унищожаването на традиционната китайска култура от комунистическите идеали, както и за безскрупулната природа на партията и историята на извършените заради партийната идеология убийства през годините.

С публикуването на “Деветте коментара” започна световна кампания за отказване от китайската комунистическа партия, принадлежащите й организации, както и от всички комунистически партии по света. В резултат на “движението за отказване от ККП”, както бе наречена кампанията, вече има близо 64 милиона китайци, отказали се от китайската комунистическа партия и организациите й.

На българския сайта на “Епок Таймс” има регистрирани 553 заявления за отказване от комунистическите партии от българи, които живеят в страната и в чужбина.
В България, работен вариант на книгата и в. “Епок таймс” бяха представени на специална конференция в столицата София на 22 декември 2004 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!