Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайски агент срещу ККП

Като бивш агент на Китай, Ли Фенгши твърди, че работата за държавна сигурност му е помогнала да разбере, че Китайската комунистическа партия е загубила и последната си капка човечност, и че изпълняването на нейните заповеди е допринесло за разрухата на страната и нанасянето на вреди на китайския народ. Следвайки примера на баща си, той напуска редовете на Китайската комунистическа партия.

[Ли Фенгши, бивш китайски агент]:
„Виждаме, че направеното от ККП води до разруха. От самото й начало досега можем да проследим, че тя сериозно възпрепятства напредъка на китайската нация, разрушава традиционната култура и поощрява корупцията.”   

Ли смята, че комунистическата теория е погрешна, и че тя въпрепятства прогреса. Той каза, че не иска повече да бъде пионка на партията.

[Ли Фенгши, бивш китайски агент]:
„Държавна сигурност е станала съучастник в делата на комунистическата партия. Аз не желая да нося този психически товар. Не искам повече да съм от убийците на ККП, нито да съм неин инструмент. Напълно се отказвам от ККП.”

Според Ли напускането му на ККП е в името на доброто бъдеще на Китай.

[Ли Фенгши, бивш китайски агент]:
„Защо напускам сега ли? Защото разбрах, че ако напусна и го разпространя, това ще помогне да се разобличи злата същност на ККП. Реших да го направя под влияние на моя баща. Използвам своята ограничена власт, за да помогна на онези хора, които се поддават на натиска и на преследването, и са роби в Китай.”  

За Ли напускането на ККП е нещо, което той прави не само за себе си.

[Ли Фенгши, бивш китайски агент]:
„Правя го и за тези, които не могат да се завърнат в страната си, които поради огромния натиск на ККП не могат да стъпят на родна земя и стоят в чужбина. За тези войни, които се противопоставят на ККП. Така също и за онези практикуващи Фалун Гонг, християни и други религиозни групи, които са станали бежанци. Искам да дам на всички тях своята подкрепа.”  

Репортаж от Вашингтон за NTDTV Ню Йорк  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!