Ракът на простатата и костите изчезва, когато 80-годишен започва да практикува Фалун Гонг

(Clearwisdom.net) Баща ми е на 80 години. Преди имаше рак на простатата и костите. Лекарите го диагностицираха като злокачествен и ракът му се разпространяваше. Казаха, че баща ми може да живее най-много три месеца. Пациентите, страдащи от рак на костите, обикновено живеят до края на живота си в мъчителна болка. Виждайки болката по лицето на баща ми, си помислих, че само Фалун Дафа (Фалун Гонг) може да го спаси.

Доведох баща си от град Зунхуа в собствения си дом, възнамерявайки да му говоря да практикува Фалун Гонг, и той го направи веднага щом пристигна. В началото на този процес баща ми три пъти приемаше лекарства, за да облекчи болката си. По-късно болката спря. Той възвърна здравето си и каза: "Добре съм и искам да се върна у дома. Фалун Гонг е толкова добър, че ще се върна, за да кажа и на други хора." След като остана у нас в продължение на осемдесет дни, той се върна в своя дом.

Казахме на всички, че баща ми се е възстановил и е без рак, което шокира местните хора. В резултат на това много хора разбраха истината за Фалун Гонг и искаха да практикуват. Ние много ценим нашия доброжелателен Мастър.

Ползите от Фалун Дафа

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Prostate and Bone Cancer Disappear when 80-Year-Old Begins to Practice Falun Gong | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!