Отчаяна жена с нелечими заболявания намира надежда

От практикуващ Фалун Дафа в провинция Шандонг, Китай

(Minghui.org) Г-жа Джиао, в момента на 70 години, е живяла в провинция в североизточен Китай в продължение на много години, преди наскоро да се премести в град Циндао, провинция Шандонг. Като по-млада, тя е работила много усилено, за да си изкарва прехраната и в резултат на това развива с възрастта много здравословни проблеми. Най-тежкият й проблем бил параплегията - тя имала затруднения да движи ръцете и краката си. Едва можела да се грижи за себе си. Тя търсела лечение години наред. Похарчила е цяло състояние, но нищо не помогнало.

Наскоро в един слънчев ден г-жа Джиао куцайки слезла надолу по стълбите. Вървейки бавно, тя срещнала възрастна жена, която практикувала Фалун Дафа. Те се заговорили. Чувайки за здравните ползи на тази древна духовна и медитационна дисциплина, г-жа Джиао решила да научи Фалун Дафа. Практикуващата й дала аудиозаписи на основателя на практиката, Ли Хонгджи, изнасящ лекции в град Джинан.

Г-жа Джиао изслушала внимателно записите. Два часа по-късно тя започнала да усеща сякаш мравки пълзят по краката й. Постепенно тя усетила как краката й стават топли, а после горещи, сякаш кръвоносните й съдове се отваряли. Тя почувствала, че трябва да стане от леглото, за да раздвижи краката си. За нейна изненада тя установила, че може да ги вдигне толкова високо, колкото иска, докато обикновено трябвало да ги влачи при ходене. Тя се опитала да размаха ръце и да свие юмруци. Можела вече да се движи лесно! Чувствала се удобно и леко. Тя била толкова развълнувана и благодарна, че не можела да сдържи плача си.

На следващия ден г-жа Джиао излязла да види практикуващата, която й дала Фалун Дафа материалите, за да й благодари. Докато й разказвала за случилото се, тя отново се просълзила. Тя се чудила какво се е случило с нея и попитала: “Никога не съм виждала Учителя Ли [основателя на Фалун Дафа]. Не съм му дала нито стотинка и дори не знам как да му благодаря. Как така Учителят премахна болестите ми наведнъж? Как го е направил?”

Практикуващата й обяснила: “Най-ценното нещо за Учителя е да искаш да бъдеш добър човек. Да си съгласна, че Дафа е добра и да искаш да практикуваш Фалун Дафа. Ако някой искрено иска да практикува Дафа, Учителят веднага ще разбере за това и ще започне да урежда за него да практикува. Може да Ви звучи невероятно в момента, но докато се усъвършенствате чрез култивиране, ще имате все по-осезаеми усещания. Всичко, което трябва да направите, е да изучавате Фа /Закон, Принципи, бел. прев./ колкото е възможно повече, винаги да търсите в себе си и да се усъвършенствате.”

Г-жа Джиао се усмихнала, казвайки: „Това е просто невероятно!“

Източник/ци: Desperate Woman with Incurable Condition Finds Hope | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!