Дафа носи благословии на хората, които знаят истината

От практикуващ Фалун Дафа в провинция Шандонг, Китай

(Minghui.org) Започнах да практикувам Фалун Дафа през 1996 г. Преди това имах много неразположения, като стомашни проблеми, хронично главоболие и безсъние. Посетих много лекари и взех китайски и западни лекарства, но нищо не помогна. Въпреки че бях изтощена и слаба, бях решена да живея, защото синът ми беше още малък.

След като Фалун Дафа дойде в моето село, една приятелка ми каза за това. Тя ми каза всички велики неща за това колко ефективна е практиката Фалун Дафа за подобряване на здравето на хората. Въпреки че не й повярвах напълно, бях зашеметена от това колко бързо здравните ми проблеми изчезнаха, след като научих практиката. Виждайки как се подобрявам, съпругът ми също започна да практикува Фалун Дафа. Въпреки, че вече съм на 66 г., много от съседите ми казват, че изглеждам като на 40 г.

Три години след като започнахме да практикуваме Фалун Дафа, Китайската комунистическа партия (ККП) издаде заповеди за ликвидирането й в Китай поради огромната й популярност. И двамата със съпруга ми бяхме набелязани за вярата си, но никога не бихме се отказали. Ние също продължихме да казваме на хората истината за Фалун Дафа и станахме свидетели как животът им се промени към по - добро, след като разбраха фактите.

Семейството на нашия син и снаха е благословено.

Синът ми разбира истината за Дафа и често повтаря благоприятните фрази „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“. Той работи много усилено и е добър с всички. Той е повишен и сега е главен директор в компанията си.

Нашата снаха също подкрепя практикуването ни на Дафа и ние се разбираме много добре. Баща й напусна ККП и свързаните с нея организации, след като разбра колко много Фалун Дафа е преследвана. Той защитава практикуващите Дафа на работното си място и също така е повишен в главен директор на работното си звено.

Благословии за племенника

Съпругата на племенника ми се възмущаваше от семейството му и често се оплакваше, че не си купуват къща в близкия град. Тя отказваше да посети семейството му, нито пък искаше да има деца. Племенникът ми често беше порицаван от баща си и животът му беше много стресиращ. Той имаше проблеми със съня и яденето, и загуби много килограми.

Притеснени, с майка ми отидохме да го видим. Казахме му искрено да рецитира: „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“, както и че това би било добре за психическото и физическото му здраве. Преди той отказваше да напусне ККП, но този път с готовност се съгласи и дори прие амулет* с Дафа послание върху него.

В Китай практикуващите понякога разясняват истината, като дават на хората нещо малко, като амулет, което да ценят, като носят със себе си няколко думи, които да им напомнят за добротата на Дафа.

По-късно жена му се разведе с него и той се ожени повторно. Новата му съпруга е завършила колеж и има добре платена работа. Наскоро са си купили къща в близкия град и имат здрав син.

Той знае, че именно Учителят Ли, основателят на Фалун Дафа, го е благословил с такова добро състояние и беше много благодарен на Дафа и Учителя.

Семеен конфликт на друг племенник е разрешен

Другият ми племенник имаше подобно изпитание. Жена му се разведе с него и го остави с двете им дъщери, които са на шест и три години. По-късно той се ожени за жена, която има син от предишен брак. За съжаление, децата не се разбираха и новата съпруга имаше много лоши навици, включително пушене и пиене.

Обясних му истината за Дафа и защо оттеглянето от ККП може да му помогне. Също така му казах искрено да рецитира благосклонните фрази и че от това ще бъде благословен с късмет. Той се съгласи да напусне ККП и обеща, че ще запомни всичко, което му казах. Той прие амулет и брошура с информация за Дафа.

Когато го видях година по-късно, изглеждаше като друг човек. Оказа се, че втората му жена го е напуснала, но след това се е оженил отново за първата си жена и са много щастливи. И двамата са намерили идеална работа и имат добри доходи. Не само това, жена му наскоро е родила син!

Служителка в хотел напуска ККП

Когато със съпруга ми отидохме на гости на чичо, отседнахме в един хотел. След всяко хранене в хотела прибирахме чиниите, почиствахме масата и слагахме столовете обратно. Няколко дни по-късно сервитьорката, която ни сервираше храната, коментира: „Ти си различна от останалите.“ Исках да й кажа истината за Дафа, но не успях да намеря удобен момент.

В деня, в който напуснахме хотела, все още мислех да говоря със сервитьорката. Докато чакахме на автобусната спирка, я видяхме отново. Тя беше излязла да намери дребни пари за касиера и изглеждаше доволна да ни види. Използвах възможността да й кажа фактите за Дафа и й помогнах да напусне ККП. Тя дори ни помоли да помогнем на приятеля й да напусне и обеща, че ще му каже фактите за Дафа.

Щастлив млад мъж

През последните десет години ние разяснихме фактите * за Фалун Дафа на много хора. Един ден един млад мъж ни поздрави и каза: „Рецитирането на „Фалун Дафа е добра; Истина-Доброта-Търпение са добри“ наистина може да обърне лошия късмет в добър късмет!“ Оказа се, че съм говорила с него преди и той наистина е бил благословен, след като е рецитирал фразите.

Целта на разясняването на истината е да се помогне на хората да разберат за Фалун Гонг, да се разсее пропагандата на китайския комунистически режим и да се повиши обществената осведоменост за преследването. Това включва разговори с длъжностни лица, публикуване на известия и раздаване на листовки. Извън Китай практикуващите са създали независими медии и се занимават със застъпничество за правата на човека.

Той ни каза, че един ден е бил спрян от полицай, който го е принудил да плати глоба, въпреки че не е нарушил правилата за движение. Полицаят конфискувал голямото му триколесно колело, защото този ден нямал нито пари, нито телефон. Той не можел да се свърже със семейството или приятелите си за помощ. Когато се стъмнило, той станал много неспокоен. Изведнъж ръката му докоснала в джоба амулета, който му дадох, и той започнал искрено да повтаря деветте думи. Не знае колко време ги е повтарял, когато някой му подал ключовете и му казал да се прибира. Не е загубил нищо от станалото.

С благодарност, той продължаваше да ни благодари, че му помагаме. Казахме: “Учителят на Дафа е бил този, който ти е помогнал. Трябва да благодариш на Мастър Ли, който ти е донесъл късмета."

"Бог може да те спаси!"

Една вечер, след като изяснихме фактите за Дафа, се натъкнахме на възрастна жена на път за вкъщи. Обяснихме й защо е важно да напусне ККП и нейните организации, и че напускането на ККП може да й донесе късмет и светло бъдеще. Тя с готовност се съгласи и ни увери, че ще каже и на семейството си да направи същото.

Казах й, че Фалун Дафа е метод за самоусъвършенстване в школата на Буда и че самоусъвършенстването в Дафа може да подобри моралните стандарти, както и психическото и физическото здраве на човек.

Казах й: „По време на избухването на вируса на ККП (COVID -19) в Ухан много хора, които бяха заразени, бяха излекувани само чрез рецитиране на благоприятните фрази.“ Казах й да запомни фразите, за да се предпази от заразата. Дадох й и амулет. Тя притисна дланите си пред гърдите и каза със сълзи в очите: "Благодаря Ви! Благодаря Ви!"

След това тя ни разказа за нещо чудотворно, което й се е случило не много отдавна: „По време на китайската Нова година тази година отново имаше много огнища на североизток. Всички бяха уплашени. Изгорих тамян и се поклоних на боговете, за да ни защитят, и изведнъж чух глас, който ми каза: "Бог може да те спаси!" Не знаех кой го казва. След това, в съня ми няколко дни по-късно, едно красиво момиче ми каза: "Аз ще спася семейството ти!"

Докато говореше, тя ме гледаше с голяма усмивка, сякаш изведнъж осъзна нещо. "Ти си тази, която е тук, за да ни спаси!" Сълзи от радост се стичаха по бузите й, докато притискаше дланите си пред гърдите и ми благодареше многократно. Казах й, че Мастър Ли я е спасил. Кимайки с глава, тя каза: "Благодаря, Мастър Ли!"

Сърцето ми е изпълнено с благодарност към Учителя Ли за това, че ми даде възможността да се срещна с тези хора и да им помогна да научат фактите за Дафа и да бъдат спасени.

Мненията, изразени в тази статия, представляват собствените мнения или разбирания на автора. Цялото съдържание, публикувано на този уебсайт, е защитено с авторски права от Minghui.org.Minghui ще произвежда компилации от онлайн съдържанието си редовно и по специални поводи.

Здравословен начин на живот: Фалун Дафа

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: Dafa Brings Blessings to People Who Know the Truth | Falun Dafa - Minghui.org

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!