Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой е Ориенталският светец? Отговорът може да се намери в западното пророчество

A man stands on top of a mountain and a beam of light appears to shoot out from his head up into the heavens.
Много пророци са предсказали, че в наше време на Изток ще се появи светец. (Изображение: чрез pixabay / CC0 1.0)

Пророчества от цял свят - от далечното минало до съвременни времена - получават експоненциално повече внимание и това е особено вярно за 2020 г., тъй като глобалната ситуация на бушуващата пандемия на коронавирус е толкова тежка. Много от тези пророчества са казали, че в наше време на Изток ще се появи светец.

Ако пророчествата, направени от великите пророци за появата на Ориенталския светец са верни, тогава ние живеем в същата ера като светеца. Може да имаме щастието да се срещнем с него, а може би той е точно сред нас.

Кой е този Ориенталски светец и какви са неговите характеристики? Древна китайска литература като пророческата книга, известна като “Tui Bei Tu” и пророческото стихотворение “Shao Bing Song”, са дали описания за това, но какво казват западните пророчества?

Нострадамус

Нострадамус, френският пророк от 16-ти век, посочва в Les Prophéties, че в днешно време в историята ще се появи необикновен Ориенталски светец. Нострадамус заявява в поетичното си четиристишие (Century II, Quatrain 29), че „Ориенталец е напуснал родния си град. Той ще пътува през небето, морето, леда и снега и ще събуди света със скиптъра си.“

Нострадамус пише в Century X, Quatrain 75, че „Ориенталският светец ще се върне в Азия от великия Хермес, надминавайки всички царе на Изтока“. Тези две стихотворения описват един и същ човек по различно време. Като цяло пророчеството гласи, че този човек ще отиде на Запад и ще остане там известно време, но в крайна сметка ще се върне в родината си с престиж, надминаващ всички владетели в азиатската история.

Едгар Кейси

Едгар Кейси, известният американски ясновидец и пророк от 19 век, оставя много пророчества приживе. Неговите пророчества включват събития, които ще се случат сто или повече години след него. Прогнозите му са всеобхватни и изключително точни; събитията, които се случват в Китай днес, особено привличат вниманието на хората.

Неговите пророчества споделят поразителни прилики с пророчествата на Нострадамус. Кейси казва, че един ден Китай ще се превърне в „люлката на християнството, както се прилага в живота на хората“. Той казва: „Да, звучи далечно, тъй като човекът брои времето, но е само един ден в Божието сърце - защото утре Китай ще се събуди.“ Друго обяснение е, че в Китай ще има вяра във Великия Дао (Великия Закон) и че Китай ще се превърне в люлка на една обща вяра за цялото човечество.

Джийн Диксън

Джийн Диксън е най-великият пророк на съвременна Америка. Преди смъртта си през 1997 г. тя казва, че потомците на ангелските хора са родени на Изток, и че надеждата за спасяване на човечеството е на Изток. Западът представлява само завършек.

Джийн казва, че някъде на Изток се е родило дете и че той ще промени напълно света. Може би в началото на 21 век той ще събере цялото човечество в една всеобхватна вяра. „Това ще бъде основата на едно ново християнство, като всяка секта и вероизповедание ще са обединени чрез този човек, който ще ходи сред хората, за да разпространява мъдростта на Всемогъщата сила“.

Тя също така казва, че в началото на 21 век човечеството ще започне да усеща голямата сила на този човек. През следващото десетилетие светът постепенно ще се трансформира в нова форма и нов облик, навлизайки в нова ера без войни или бедствия.

Тя казва, че неговата сила ще стане по-голяма през 2019 г. Дотогава хората на Земята може би ще могат да открият пълния смисъл на този феномен. Джийн също споменава за установяването на ново християнство, което е различно от традиционното. Не съвпада ли това с изявлението на Кейси?

Руското момче Марс

Неотдавнашно пророчество за Ориенталския светец дава Момчето Марс от Русия. Това момче е Бориска Киприянович, роден в Русия през 1996 г. През 2004 г. той твърди, че не е човешко същество от Земята, а че е от Марс.

Когато говори за Китай в интервю, Бориска казва, че Китай е страна, избрана от Бог, и че в Китай ще се появи бог-пазител. „Не мога да кажа кой е той“, казва Момчето от Марс, „Той прави нещо много значимо. Следвайте го. Не съм единственият прероден, има много богове, които са преродени".

Появяват се характеристики на Светеца

От информацията, дадена от горните пророци, можем да заключим за основните характеристики на Ориенталския светец. В древни и съвременни времена пророците обикновено са вярвали, че Ориенталският светец ще завладее света чрез разпространяване на теория, а не чрез изграждане на империя.

Според експерти, тъй като теорията, представена от Светеца, ще бъде приветствана от всички държави, очевидно е, че това пресича религиозните граници и прави Светецът много вероятно да бъде идеолог. От горните описания изглежда, че той може да е учен със свои идеи и писания, влияещи върху света. Тогава кой е Ориенталският светец? Ще чакаме да видим какво ще се разкрие.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

„Деветте думи, които ми помогнаха в това трудно време“

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Ползите от Фалун Дафа

Източник/ци: Who Is the 'Oriental Saint'? The Answer Can Be Found in Western Prophecy - Bringing you Truth, Inspiration, Hope.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!