Каква е ролята на графеновия оксид в „безплатните ваксини”?

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С НОВОТО БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - ГРАФЕНЪТ


/Графен – Графен. Производство, цена и употреба/

Graphene Flagship - това е една от най - големите научни инициативи на Европа. Бюджета от 1 милиард евро дава заявка за безпрецедентна по своя мащаб координация на съвместни научни изследвания в областта на графена. 

Графена е полуметал с нулево припокриване (с дупки и електрони като носители на заряд) с много висока електрическа проводимост. /Графен – Графен. Производство, цена и употреба/

Графенът може да реши проблеми свързани с инсулт, инфаркт и рак
Още на 14. АВГ. 2019 г. Dotz Nano сподели ново изследване, в което описва технологията наречена  графенова квантова точка (GQD), която може да бъде ефективна при лечение на мозъчни травми, инсулти, множествена склероза и инфаркти. Според компанията, проучването показва, че тези точки, произведени от въглерод, могат да помогнат в борбата с оксидативния стрес, за да помогнат при лечението на пациенти, страдащи от сериозни състояния.

Dotz Nano сподели също, че се ангажира с медицинската индустрия и академичните лидери за напредък за възможното използване на своите продукти за GQD в биомедицински приложения. Компанията заяви, че е достигнала търговски производствен капацитет и сега се ангажира с медицински субекти за комерсиализиране на технологията. /Графенът може да реши проблеми свързани с инсулт, инфаркт и рак – Графен/

Вярвяме, че графена ще промени света толкова, колкото и откриването на огъня /Графен – Графен. Производство, цена и употреба/

Инструмента за трансформация на човека е готов

Светослав АТАДЖАНОВ

Графеновия оксид и Великата Конвегенция…

Новите „алхимици”, намериха своя „философски камък” – графеновия оксид. Но, не за да превръщат олово в злато. Що за вещество е това и в какво искат да ни превърнат с негова помощ? Какви технологии за „усъвършенстване” на човека са разработени и точно сега се внедряват? Как световните елити прогресираха от окултизма към трансхуманизма и какъв е пътя към него?

Бившата високопоставена служителка на Пфайзер – Керин Кингстон потвърди преди време в изявление, че във ваксините им срещу Ковид 19 се съдържа графенов оксид. На въпрос на журналистите, защо не е посочен в състава им е отговорила, че компанията счита това за търговска тайна. Вече има не само изследвания, но и практически внедрени разрботки не просто за изменение, а за „усъвършенстване” на човека. Агенцията за напреднали изследователски проекти в областта на отбраната ( DARPA ) е агенция за научни изследвания и развитие на Министерството на отбраната на Съединените щати, отговаряща за разработването на нововъзникващи технологии за използване от военните.

Съществува доклад, публикуван от Пентагона на САЩ, който не е единствен, за „усъвършенстване на човека”, в който подробно е описано, какви технологии съществуват за това към днешния ден и как следва да се внедряват. За подобряване не само на физическите и физиологични, но и на емоционалните реакции на човека към външната среда. Уж за снижение на стреса, на посттравматични синдроми и с други благи намерения. Но някои, подведени от идеята за Големия Рестарт на Швааб, изпускат пред вид Великата Конвергенция, използвана като термин още при управлението на президента Бил Клинтън. Всички, които се занимават с въпросите на Четвъртата технологична революция вече не изпускат основното в нея, а именно сливането /синтеза/ на биологията с технологията, декларирано от Световния икономически форум в Давос през 2016 г.

Когато се обсъждат проблемите по роботизация на производствените процеси и на Искуствения Интелект възниква основния въпрос – откъде да се вземе необходимата енергия за осъществяването им? И тук на концепцията за Великата конвергенция идва на помощ следния отговор – Защо да търсим все нови и нови източници за добиване на енергия, след като за неин източник може да служи самия човек.

Защо да се търси енергия за роботизация на бита и производството, като в процеса може да се включи биологическия организъм на човека и така да се реши проблема. Създадени са и вече се внедряват методи с използване на графеновия оксид и е възможно да се оказва въздействие директно, не само към отделни части на мозъка, касаещи дейността му.

С въздействащи към само една единствена клетка и неврон и вече не е необходимо да се карографира едно, или друго въздействие на различните му функции. Вече ще е достатъчно внедряването в човешкия мозък на невронна мрежа с техногенен произход, която да измени напълно чувствата и емоциите му. За такова се използва графеновия оксид, който е високо траен и изключително гъвкав материал с дебелина само един атом, който може да се самоорганизира и да използва ресурсите на нашия организъм, като се вгражда и настройва към всеки човешки орган с определена биоелектрическа активност и естествен магнетизъм.

Също и да се използват инфрачервени вълни и други излъчвания, за да се настрои този изкуствено внедрен материал към нашето физиологично състояние, с възможност да му въздейства. От тук и концепцията за „умен град” /smart cities of dawn/, в който човек ще е включен като елемент, на който да се въздейства дистанционно. В тази концепция се обсъжда и човекът – компютър, но това към 2030 година, когато хората ще могат да се обединят в една жива мрежа, където ще могат да разменят дори и мислите си. И това съвсем не е фантазия. Разработките в тази насока се водят много активно и агресивно и поетапно ще се въвеждат в действие, като обекта им е човека, където и да се намира.

В тази всъщност Всемирна конвергенция са включени освен Световната здравна организация и многобройни институти и лаборатории по генетика в целия свят. Нещата са доста сложни, с оглед стремежа на хората в науката само да изследват и използват хищнически природата, без да се научат добре да я наблюдават и да организират природосъобразното ни съществуване.

Резултатите от това са печални, с оглед щетите които нанасяме на природата и ответните удари, които получаваме в резултат на това.

През 2018 г. рупорите на Голямото презареждане и Четвъртата технологична революция заявиха в Давос, че ние сме последното поколение биологичен Хомо Сапиенс, създадено от Бог, или природата. Но, някой пита ли човечеството дали е съгласно с това да се превърнем в химери, подвластни на „избраните” и с унищожени традиционни ценности? И какъв ще е смисъла на съществуването ни на ЗемЯта, където сме дошли не само да потребяваме, но и да опознаем себе си и да се реализираме в условията на прогреса.

Да съществуваме, даже като химери е трудно да се каже, загубили всяка връзка с природата и дори със себе си. Всъщност, всичко това се прави с цел създаване на нови по-съвършени лостове за контрол.

Част от поръчителите с психопатична настройка са готови сами да станат полуроботи, загубили всякаква емпатия и способност да съпреживяват и състрадават, като в съзнанието им е само целесъобразността и рационалността. Търсят възможността да живеят дълго и по възможност вечно, да контролират процесите в живота си, на който са разработчици. Те са доста разнородна група, независимо че е наголяма. Някои са заинтересовани от удължение на живота чрез присаждане на стволови клетки и други методи на биологично подмладяване, като Рокфелерови. Повечето са окултисти и са със самочувствие на съвременни алхимици от висше ниво, но не преобразуващи себе си, а другите с цел да ги контролират.

Всъщност имаме работа с наследници на йезуитския орден, който въобще не е изчезнал и продължава да съществува, макар някои да считат, че се е видоизменил. Той е пуснал дълбоки корени в разните общества на илюминати и розенкройцери, дори на сатанисти, чиято църква в Северна Америка е официално разрешена и неини членове са могъщи личности, сред които и Хилари Клинтън, бивш държавен секретар на САЩ. Всъщност с изобретяването на 3D принтерите, производството все повече ще се опростява, като управляем процес, вкличително до отпечатване и на човешки органи.

Когато при опити са поставили голямо съобщество плъхове в затворено пространство, те скоро се разделили на три групи – господари, служещи и роби, приведено в социалните им роли. По-интересното е, че когато са изолирали всяка от тези групи, те отново са се разделили в тези си роли. Така, че нашите елити са прекрасно осведомени за социалните процеси и правят всичко възможно за да поддържат такова разделение и сегрегация в различните социални групи хора. Така че много важно е създаване на групата на служещите, която с удоволствие и осъзнато ще изпълнява ролята си на надзиратели. В случая с въвеждането на графеновия оксид в човешкото тяло, който е разработила DARPA в момента се изпълнява с „безплатните ваксини” на глобално ниво, като вече 2.8 млрд. души по света са ваксинирани. Но, той може да се въвежда и като хидрогел и като таблетки. Влизайки в човешкото тяло, той сам ще намери своя път, според програмата си и излъчваните в инфрачервения спектър сигнали.

В момента имаме две крайни категории хора, като едните осъзнато го желаят и не виждат нищо ужасно в този избор, като считат, че това неизбежно го изисква прогреса и е нещо добро. Накои просто жадуват този прогрес и нов свят. Особено част от младото поколение, здраво свързано с новите технологии от ранно детство. Втората част не се възхищава от тези изменения в общочовешката парадигма, които искат да съхранят и защотят това тяло създадено от майката природа, или от Бог в зависимост от вярванията им. Те считат, че човека е абсолютно съвършенно същество и е получило организъм, който е способен на саморегулация и самостоятелно развитие и количеството на тези хора расте, както и на привържениците на гробализма. Мисля, че тези две полярни групи не могат да се договорят и разделението освен ментално ще нарасне във физическо с произлизащия от това конфрикт. Доколко ще бъде болезнен, предстои да видим…

Светослав АТАДЖАНОВ

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Десетте Нови Заповеди: 1. "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: НОВИТЕ „АЛХИМИЦИ” – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!