Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Евродепутат пита има ли графен във ваксините?

Евродепутат пита има ли графен във ваксините?

На 24 януари в Европарламента е внесено питане от италианския депутат Серджо Берлато (от ECR- Групата на европейските консерватори и реформисти), озаглавено „Време е за истината относно наличието на графен във ваксините срещу COVID-19". Питането е парафирано за писмен отговор, сочи справка в сайта на Европарламента.

Скорошно разследване на д-р Рикардо Делгадо Мартин и техническият доклад на д-р Пабло Кампра „Откриване на графен във ваксините за COVID чрез микро-Раманова спектроскопия“ твърдят, че ваксините срещу COVID-19 съдържат графен, пише Берлато до евродепутатите.

Както съобщава CORDIS през 2018 г., екип от изследователи е доказал, че графенът е в състояние да преобразува електронни сигнали в сигнали в терахерцовия диапазон, с трилиони цикли в секунда.

Електронните компоненти, базирани на силиций, които използваме днес, генерират тактови честоти в GHz диапазона, където 1 GHz е равен на 1000 милиона цикъла в секунда. Учените показаха, че графенът може да преобразува сигнали с тези честоти в сигнали с честоти, които са хиляди пъти по-високи от тези, създадени от силиция, пише италианският депутат.

Следователно графенът е в състояние да абсорбира радиацията, което означава, че ако се съдържа във ваксина, той би бил силно токсичен и вреден за човешкото здраве, заключава Берлато. И пита: „В светлината на това скорошно разследване, възнамерява ли Комисията да накара независима лаборатория да извърши внимателен анализ, за да провери наличието на графен във ваксините срещу COVID-19?"

Каква е ролята на графеновия оксид в „безплатните ваксини”?

Как да оцелеем пандемията и в...

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Евродепутат пита има ли графен във ваксините? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!