Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разпространението на вируса CCP е „масово убийство“, казва китайски експерт

Распространение вируса КПК — это «массовое убийство», считает китайский эксперт

Китайският анализатор Гордън Чан на конференция в Орландо, Флорида, САЩ, 25 февруари 2021 г. Тал Ацмон / The Epoch Times

Гордън Чан, автор на „Идващият крах на Китай“, говори за амбициите на Китайската комунистическа партия (ККП) за биологична война, човешки експерименти и позицията на Байдън към Китай в интервю за програмата Crossroads на The Epoch Times.

Различни доклади показват, че китайските военни събират генетични данни от чужденци, което може да им позволи да се насочат към специфични ДНК вериги въз основа на расата.

„Китай иска да има ДНК профили на чужденци, защото им дава повече информация, за да правят това, което току-що обсъждахме, а именно вирусите, които атакуват само определени етнически или расови групи“, каза Чан. "Така че колкото повече данни събират, толкова повече информация имат за това."

„И между другото, Китай забранява прехвърлянето на ДНК профили на китайци извън страната. Това предполага, че те замислят нещо зловещо."

Много страни разработват биологични оръжия за отбранителни цели, но според Чан Китай умишлено е пуснал вируса на ККП извън своите граници.

Той каза, че все още не е известно дали вирусът е произлязъл естествено или е случайно изтичане от лаборатория. Последващите действия на режима обаче бяха кристално ясни.

„Китай обяви предаването от човек на човек едва на 20 януари“, каза Чан. - Ако Китай не каза нищо за заразността на болестта, би било изключително безотговорно. Но знаем, че Пекин е излъгал за това. Те се опитаха да кажат на света, че не е заразна, въпреки че са знаели, че не е така".

„Те също така притиснаха държавите да не налагат ограничения за пътуване и карантини на пристигащите от Китай, въпреки че блокираха страната си. ... Това означава, че Си Дзинпин сигурно е смятал, че би било ефективно да се изпрати вирусът извън Китай."

Като се има предвид лъжата за неинфекциозност и налагането на строги вътрешни ограничения, като същевременно се допускат международни пътувания, може да се направи само един извод, каза Чан.

„Китай умишлено е разпространил тази болест в чужбина, което означава, че всички хора, починали извън Китай, са убити. Това е масово убийство на 2,4 милиона души."

Чан също коментира относно експерименти с хора в Китай за промяна на човешкия геном, за да се създаде нова раса на "суперкитайци", както разкри бившият директор на националното разузнаване Джон Ратклиф.

През 2018 г. китайски изследовател откри, че след като е модифицирал ключов човешки ген, са се родили двойка момичета близнаци. Той твърди, че генът е променен, за да направи момичетата устойчиви на ХИВ, но други експерти казват, че това е направено за повишаване на интелигентността.

„Това означава едно - те нямат етична рамка в това отношение. Този експеримент върху момичета близнаци предизвика възмущение в цялата световна научна общност, тъй като подобни експерименти с човешкия геном се считат за неетични. Така че знаем, че всичко е възможно в Китай“, казва Чан.

На въпрос за възгледите му за позицията на Байдън по отношение на Китайската комунистическа партия, Чан каза, че възгледите на президента са остарели.

"Той има много неясна представа за Китай."

Чан критикува Байдън за това, че е представил уйгурския геноцид на ККП пред американското общество като културна норма, заявявайки, че американският президент не трябва да се намесва.

Чан се надява, че Байдън осъзнава и разбира злонамереността на китайския режим. Той предупреди, че не става въпрос за конвенционална конкуренция в сегашната международна система:

"Си Дзинпин иска да замени тази международна система."

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Източник/ци: Распространение вируса КПК — это «массовое убийство», считает китайский эксперт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!