МРЪСНИ НОМЕРА: Депутатът рейнджър от "Величие" Дарин Георгиев остана без джип заради Ивелин Михайлов

АВТОР:  ПИК

Депутатът от разпадналата се партия "Величие" Дарин Георгиев остана без джип, след като Ивелин Михайлов нареди да му върне служебно возило, научи ПИК.

Джипът бил от служебния автопарк на Исторически парк, но уговорката между двамата била Михайлов да прехвърли лизинта на Георгиев и той да продължи да го изплаща.

По-рано днес бившият рейнджър е пътувал до варненското село Неофит Рилски, за да върне джипа на Михайлов.

"Току-що му го върнах. Аз не обичам да карам служебни коли. Затова се бяхме разбрали да ми прехвърли лизинга, за да си гледам колата като моя. Не искам служебна кола, на която да ми се държи сметка, ако нещо се счупи. Карах джипа около месец-два.

Когато стигнахме до парламента, му припомних да прехвърлим лизинга, за да мога да си впиша колата, да я декларирам и т.н. А той ме прехвърли към едно от момчетата в парка, Бисер, за да ми оформи документите. Чаках го една седмица. И ми се обадиха да ми кажат, че Ивелин е каза да освободя стаята в Неофит Рилски и да върна джипа. Добре, щом така е казал", коментира Дарин Георгиев в телефонен разговор със Соня Колтуклиева.

Естествено, депутатът не е останал съвсем без превозно средство, тъй като има няколко лични автомобила. Уговорката му с Михайлов била да му плати сумата по лизинга на джипа до този момент, като продължи да го изплаща занапред.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МРЪСНИ НОМЕРА: Депутатът рейнджър от Величие Дарин Георгиев остана без джип заради Ивелин Михайлов - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!