Диана Дамянова: Борисов пак ще гледа сеир и ще казва, че без ГЕРБ няма кабинет

Lupa BG

Кому ли Радев ще направи лоша услуга, като му връчи третия мандат?, присмя се пиарката

Бившата пиарка на ПП Диана Дамянова направи пореден оригинален анализ на горещата политическа ситуация и отново сложната ситуация за съставяне на кабинет. 

Цялото депутатство се изреди да иска, моли и проси мандат, че щяло да съставя някакъв техно-ексо-квази-прогамокабинет, пише някогашната синдикалистка.

Цялото, без изключение. Дори коалиции се разцепиха по този въпрос, че и партии.

Обсъждали били дори името на евентуалния премиер, ни зарадва тази сутрин от екрана микрогенерала, който явно като не стана председател на НС при сглобката , е получил компенсаторното право да фантазира кабинети.

Борисов помълча, помълча, па като излезе от ступора, припомни, че отдавна са заявили /и те наистина са/, че няма втори и трети мандат за тях и че анализите на анализаторите и мечтите на депутатството са истински, пълен нонсенс.

Сега всичките кандидати ще знаят, че техните възможности се свеждат до рашиското Възраждане. Като дори да "получат доказателства" , че то не е рашиско /хахъаха/, то пак ще е такова, а и пак няма да им стигат гласове за фантазираните мнозинства.

Как ще се създава с последните кабинет срещу модела Пеевски, ето това на мен ми е интересно, да не говорим че то кабинетите срещу, а не за , не са много много успешни.

Сега ще се връчват мандати, които ще бъдат особено интересни.

Дали ДПС ще изглади вътрешните си меко казано търкания, за да се яви единно при това връчване?
И кому президентът ще направи лошата услуга да му връчи третия мандат, защото този който не успее да направи правителство, отново ще носи по-голяма част от вината за отиване на избори.

Не че Борисов успя да направи, ама тази работа вече е минала и сега целокупният електорат ще си намери новия виновник.

Така че този, който е най-малко мил на президента, може и да получи третия мандат за да се види колко е безполезен...

Освен очарователната теория за Възраждане и "добрите сили " около него?!?

А Борисов ще им гледа сеира и ще вика - ами ето, то без ГЕРБ правителство не става, дайте повече депутати за герб за да ви създам правителство. Не че реалността не е такава, ама можем поне да не се изхвърляме в мечтите си, не ли? Че народът е доста наблюдателен и малко поизнервен напоследък и глупостите , еле пък рано сутрин, наистина го карат да им дръпне една.., завършва Дамянова.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Диана Дамянова: Борисов пак ще гледа сеир и ще казва, че без ГЕРБ няма кабинет - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!