Футболната звезда Тони Крос: Германия вече не е същата заради масовата миграция

Оставам в Испания със семейството си, страх ме е да пусна дъщеря си навън в който и да е от големите градове, коментира пенсиониралия се в петък спортист

Автор: Георги РУСЧЕВ, flagman.bg

Беше съвсем различно преди 10 години, подчертава още 34-годишният спортист, сочен за най-добрия централен нападател в страната

Футболната звезда Тони Крос, който се пенсионира от професионалния футбол в петък вечер, заяви, че родната му страна Германия, вече не е същата, каквато е била преди 10 години и причината за това е масовата миграция. Спортистът обясни, че ще продължи да живее в Испания, защото се страхува да пуска дъщерите си да излизат вечер в немските градове.

Крос, който има 114 мача за Германия в националния отбор, направи въпросният коментар в подкаст шоуто на „Lanz & Precht”. Там той влезе в детайли за това как страната се е променила и как престъпността е нараснала рязко в последното десетилетие заради грешните политики на управляващите.

По думите му, някои от мигрантите все пак са добри хора, но... „Ако не можеш да различиш кои от тях са добри и кои от тях не са, става много сложно. И мнението на обикновения германец постепенно става все по-раздвоено. Проблеми има навсякъде, но е прекалено пренаселено в големите градове. И хората не трябва да бъдат брандирани като „расисти”, ако решат да говорят за случващото се”, подчерта още 34-годишният спортист, който е считан за най-успешният футболист в историята на Германия.

Всъщност той съвсем не е единственият германец на подобно мнение. Все повече хора от големите градове на възраст между 30 и 45 г. избират други държави да продължат живота си на спокойно. Не само безсмислени правила, не само ненужна намеса на държавата в ежедневието, но и безконтролна миграция са основните проблеми, които те описват, че са ги накарали да напуснат родината си. Основната теза се формулира по следния начин: „България е като Германия, но преди 20 години” - разбира се не в икономически план, а по-скоро в социален.

Междувременно статистиката е ясна. Близо 60% от всички тежки престъпления в Германия, са извършени от чуждестранни мигранти, сочат последни данни на федералното правителство. Едва 14.6% от населението на страната, поне официално, се състои от мигранти, но извършените от тях престъпления са общо 58.5% от всички за последната година.

А вместо държавата да реагира адекватно на очевидния проблем, както, макар и късно, да направиха в Швеция, немското правителство провежда „лов на вещици” срещу всеки, който дръзне да изкаже публичнои мнение, различно от официалното - че вместо да помага за развитието на обществото, миграцията всъщност вреди катастрофално, защото смесва култури, които в исторически план винаги са били несъвместими.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Футболната звезда Тони Крос: Германия вече не е същата заради масовата миграция

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!