Електрическото джудже Фиат Тополино

/КРОСС/ С електрическия си модел Fiat Topolino италианците продължават мисията си за създаване на устойчива мобилност за градските райони. Първото превозно средство на марката в тази категория има за цел да облекчи задръстванията във вътрешните градове чрез достъпна и устойчива мобилност с електрическо превозно средство. Базовата цена на Fiat Topolino Dolcevita е 9890 евро. При лизинг офертата е валидна от 49 евро на месец, но с депозит от 1500 евро.

Подобно на първия Fiat 500 с прозвището „Тополино/мишленце/" през 30-те години на миналия век, новото возило с размерите на микрокола също е транспортно средство за широк кръг купувачи. Превозното средство, което може да достигне скорост от 45 км/ч, може да се използва дори от млади начинаещи шофьори на 15 и повече години.

Със забавни аксесоари - като малък душ за къпане -, наистина елегантен дизайн и одобрение за млади, начинаещи шофьори, Fiat Topolino се харесва на изцяло нова целева група. За тях това е безопасна, удобна и екологична алтернатива на моторизираните двуколесни, според производителя.

Новият Fiat Topolino консолидира ангажимента на марката към устойчивостта за намаляване на CO2 и шумовите емисии, особено в градските райони. Освен това електрическото превозно средство, което е дълго само 2,53 метра, заема малко място в тесните градове.

Предлагат се два стила на каросерията - отворена и затворена. Те не само са еднакви в централната си структура, но имат и еднакъв цвят. Новият Fiat Topolino обикновено се появява в свежо ментово зелено. Специалният дизайн на колелата и интериорната естетика също са еднакви и за двата варианта на каросерията. Дължината на автомобила е удобните 2,53 метра.

Първият автомобил на FIAT в тази категория достига максимална скорост от 45 км/ч. Батерията от 5,4 кВтч позволява пробег до 75 километра и може да бъде напълно заредена за по-малко от четири часа. За затворената версия се предлагат апликации за врата с ефект на дърво. За отворения вариант можете да изберете свежи, летни райета за тентата.

Отзад и двете версии имат кутия за съхранение на багаж. Външните огледала блестят с ретро хромиран ефект. Вариантът с отворена каросерия има собствен дизайн на прага на вратата и въжета в изрезите на вратите.

Гамата от аксесоари на Fiat включва аксесоари, които идеално отговарят на стила на Fiat Topolino - просторна чанта за багажник, вентилатор с USB интерфейс, Bluetooth високоговорител, изолирана бутилка за топли и студени напитки или покривала за седалки, които могат да се трансформират в удобни и меки плажни кърпи ако е необходимо . Всички аксесоари са изработени в ментово зелен цвят "Verde Vita".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Електрическото джудже Фиат Тополино - Cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!