Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекар за Джо Байдън: Не е в състояние да бъде президент

Д-р Рони Джаксън, който е работил като медицинско лице в Белия дом при управлението на Барак Обама, заяви, че настоящият държавен глава на Съединените щати „не е нито във физическо, нито в ментално състояние“ да ръководи страната.

Думите му са по повод инцидента от миналата седмица, когато по време на церемония в Колорадо 86-годишният Джо Байдън падна на подиума и се наложи трима души да го вдигнат, за да се изправи отново на краката си.

Джаксън, който в момента е част от Републиканската партия, разкритикува съветниците на Байдън, които му са разрешили да се впусне в надпреварата за втори мандат. Според него здравословното му състояние се е превърнало в проблем за националната сигурност на страната и призова „да се направи нещо“.

Този човек не е във физическо и в ментално състояние да ни бъде президент, което ни поставя в една не много добра ситуация, коментира Джаксън за Фокс нюз.

Той допълни, че президентът на САЩ трябва също така да вдъхва увереност и да излъчва сила – нещо, което Байдън не е в състояние да изпълни предвид възрастта си.

Източник: novini.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лекар за Джо Байдън: Не е в състояние да бъде президент | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!