Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да се заяви официално от българската Прокуратура, че Мария Габриел е свързана с незаконно изнасяне на чували с пари от България и това да няма значение за българския държавен глава - това е

Николай Марков

Държавност ли? Върховенство на закона ли?

Честно казано не съм вярвал, че български офицер и пилот изстребител, какъвто е Радев, може да бъде с таково мишешко сърце. Такъв страхливец не се е раждал по нашите земи и този тип е срам за българската държава и нация. Освен тома е и изпечен обществен манипулатор, популист и демагог в едно завършено цяло. Да се заяви официално от българската Прокуратура, че Мария Габриел е свързана с незаконно изнасяне на чували с пари от България и това да няма значение за българския държавен глава - това е мерзост. Жалък си Радев, жалки и са всички радевчета!

Българският народ подкрепи Радев срещу действията на прокуратурата, въпреки, че правоохранителните органи имаха известно основание. И какво направи мишото сърце? Вдигна юмрук срещу Борисов и когато отминаха заплахите срещу самия него - прибра бавно юмручето в джоба си. И се гушна с мафията, за да делят едни пари през копринковите и узунови схеми. ЗДаедно с ББ и неговите бандити, които не бяхоа докоснати от служебните правителства.

Така ли беше, уважаеми приятели?

Радев е национален срам, но и част от тежката организирана престъпност която "усвои" за периодите на слежебните правителства над 35 милиарда евро. Заедно с партийните играчи от ДПС, ГЕРБ и новите задокеански орки. Всички заедно. И днес, когато Радев е длъжен да блоккира създаването на правителство от престъпници, той се усмихва като лека женичка и обещава да издаде бързо указа за вкарването на престъпниците във власта. Мишака си е мишка, независимо дали е президент, учен или обикновен овластен престъпник. Все гадове.

И ти си за затвор, Радев! В килия със северно изложение, заедно с ББ.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!