Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пишат за братя Галеви, отклонявайки вниманието от пъкленото правителство, което се задава! Като искате да знаете вървете в ПОСОЛСТВОТО и тях питайте!

Afera.bg

Тъпите мисирки, съсредоточени тъпоумно, се занимават с кметицата на Ресилово какво знаела и какво не знаела за починалия Ангел Христов. Голям „източник“, няма що.

Цялата медийна „гвардия“ пише от тъпотия по-голяма тъпотия за братя Галеви, отклонявайки вниманието от пъкленото правителство, което се задава.

Никой не прави анализа, че точно в такива времена „отклоняването на вниманието“ става И по този начин – с падане на жертви от подземния свят. Те това и в ъндърграунда го знаят, и когато стане напечено, винаги умните се потапят в такива размирни времена по върховете на властта.

Само мисирките днешни не го вдяват.

Който трялва да знае, ЗНАЕ!, че братя Галеви са хора на DEA. И не от вчера, и не от сега.

Като искате да знаете какво точно се е случвало с тях и се случва – вървете в Американското посолство и тях питайте! Не МВР, не Службите, щото и те знаят, ама няма да ви го кажат!

Тези, които трябва да знаят, ЗНАЯТ, че братя Галеви спокойно ходеха по света, без никой да ги пипне, защото когато си апликиран с DEA, няма кой да ти затвори границата. А това, че уж те търсят от Интерпол е пунта мара за невчасниците.

И бившият вътрешен министър Румен Петков, вместо да спестява истината, да я каже в прав текст – 15 години са минали от срещата му с братя Галеви, организирана при Алексей Петров, и да каже кои точно и как го сготвиха.

Понякога и такива като братя Галеви умират от естествена смърт. Друг е въпроса може ли да бъде предизвикан инфаркт, но още по друг е въпроса, че това е почти невъзможно да се докаже.

Така че, мисирки, бягайте в Американското посолство, там са отговорите. Не, че някой ще ви отговори. И не, че вие изобщо ще питате. Щото, като чуете американско посолство, всички се насирате. Заедно със сценаристите и режисьорите на пъкленото правителство, което са задава.

Afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КАФА ОТ ТЪПИ МИСИРКИ! БРАТЯ ГАЛЕВИ СА ХОРА НА DEA! И КАТО СТЕ ОТВОРЕНИ, ПИТАЙТЕ ЗА ТЯХ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ДА ВИ ВИДЯ! С КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДЕ ВИ ОТВЛЕКАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ПЪКЛЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ИДВА?! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!