Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слух обикаля ъндърграунда: Ангел Христов убит с Къро в ЮАР , тайно докарали трупа му?

Слух, че Ангел Христов от т. нар. мафиотски тандем Братя Галеви е бил убит в ЮАР в дома на показно разстреляния висаджийки бос Красимир Камеов – Къро, обакиля упорито родния ъндърграунд, дочу Lupa.bg.

Според бързо разпространяваща се мълва, трупът на 54-годишния Ангел Христов е бил докаран тайно в България в ковчег през Турция, като близките на брат Галев наели частен самолет, за да транспортират тялото от ЮАР до Истанбул. Впоследствие ковчегът с трупа на Ангел Христов влязъл в България през сухопътна граница.

Вода в мелницата на този абсурден слух, свързан със смъртта на Ангел Христов, налива мистериозния начин, по който от семейството му съобищха за кончината му. Вчера стана известно, че брат Галев се е прибрал тайно в България и че е починал от инфаркт в имението и в дупнишкото село Ресилово.

Ангел Христов беше издирван с червена бюлетина на Интерпол от 2012 г, когато беше осъден с партньора си Пламен Галев съответно на 5 и 7 години затвор като шефове на банда за рекет и изнудване. Галеви обаче офейкаха от страната дни преди съда окончателно да ги осъди и оттогава са в неизвестност вече 11 години.

Според една от версииите, Галеви са се укривали в Йохенсубрг, ЮАР. Това подхранва слуха, че  Ангел Христов е ликвидиран в имението на Къро в Кейптаун. Според този слух, Христов отишъл на гости на Красимир Каменов –Къро в опит да посредничи за решаването на конфликта с партньора му Таки. Наемните убийци обаче ликвидирали и Ангел Христов заедно с домакина, съпругата му Гергана и икономката.

До този момент беше известно, че убития българин с Къро в ЮАР е Деан Генов от Оряховица, който работел като охранител на висаджийския бос. Официално името на Деан Генов обаче не е съобщено от властите в ЮАР. Според мълвата, охранителят на Къро е избягал, когато са нахлули наемните убийци преоблечени като агенти на ДЕА. Информацията, че с Къро е убит и охранителят му Деан Генов обаче е била потвърдена за близките му от консула ни в ЮАР Деница Велчева.

Слух, че Ангел Христов е бил убит заедно с Къро в имението на висаджийския бос в ЮАР обикаля родния ъндъргаурнд.

Насроченото погребение на Ангел Христов в Дупница беше отменено по искане на МВР, а трупът на брат Галев беше откаран в София за аутопсия въпреки яростните протести на близките на мистериозно починалия мафиот.

Ексклузивно: Брат Галев убит зверски в Дубай. Тялото му докарано у нас със самолет. Затова погребението е спряно

Окръжна прокуратура - Кюстендил пък спешно образува 2 досъдебни производства по повод смъртта на Ангел Христов. Първото трябва да установи дали починалият човек е действително Ангел Христов, а второто - какви са причините за смъртта и дали тя е естествена.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Слух обикаля ъндърграунда: Ангел Христов убит с Къро в ЮАР, тайно докарали трупа му? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!