Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДРУГАРЮ US-ПОСЛАНИК, ние сме спецове по АЛА-БАЛА!

Николай Ризов

ДРУГАРЮ US-ПОСЛАНИК, МАРСИАНЦИТЕ МИ СРАХА В ГАЩИТЕ!

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

ПП:

Вярно е, че през 2020 година протестирахме срещу Бойко Борисов и ГЕРБ и срещу Делян Пеевски и ДПС – и ги наричахме МАФИЯ, но такива бяха времената!

В този исторически момент обаче е необходимо да се обединим с горепосочените лица и политически организации, и да съставим правителство с тях, за да се противопоставим на мощното влияние на марсианците у нас, и на тяхната пета колона - проводниците на зловредната марсианска пропаганда! Европа или Марс – ние категорично заставаме на страната на Европа!

Изкореняването на корупцията и въдворяването на върховенството на закона, възстановяването на справедливостта и възмездието за присвоителите на обществени средства (крадците) ВЕЧЕ не ни интересуват.

От изключително значение сега е изчегъртването на марсианците, те са новата МАФИЯ и дъвка за устата на нашите привърженици – срещу тях ще протестираме с всички сили и средства и ще организираме митинги, шествия и майдани.

Обаче за да оправдаем съставянето на правителство с въпросните лица и политически организации, които много хора все още наричат МАФИЯ, ще баламосваме непрекъснато за „Евроатлантически ценности”, и „България в Европа”, „План за възстановяване и устойчивост”, „Правосъдна реформа”, „Шенген” и „Еврозона”, „Бюджети, пенсии, заплати и икономически прогрес” и тем подобни.

Ние сме спецове по АЛА-БАЛА!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!