Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Единият от братята Галеви се е завърнал тайно в България и (като видял положението?) е починал от инфаркт


Ангел Христов (вляво) и Пламен Галев, наричани братята Галеви

Ангел Христов, приятел и съдружник на Пламен Галев, известни като братя Галеви, се е върнал тайно в България и е починал от инфаркт. Братята Галеви бяха обявени за издирване по искане на България от Интерпол.

54-годишният дупничанин ще бъде погребан утре. Опелото ще е в храма „Св. Георги“ в Дупница и се очаква да има засилено полицейско присъствие. Новината съобщи първи в. „Струма“. Според изданието Ангел Христов се е завърнал в имението си в Ресилово, където се е почувствал зле и е починал от инфаркт.

Братя Галеви избягаха от България през 2012 г. малко преди да получат окончателни присъди от 5 и 7 г. затвор за рекет и изнудване.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 г. малко преди да получат окончателни присъди от 5 и 7 г. затвор за рекет и изнудване.

Ангел Христов е от Сандански, но близките му настоявали да бъде погребан в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си. През 2014 г. почина майка му Искра, но той не беше на погребението й.

Братя Галеви бяха осъдени за тежки умишлени престъпления - Галев като ръководител, а Христов като участник в организирана престъпна група за изнудване, която е била въоръжена. Двамата обаче избягаха, преди наказанието им да влезе в сила.

Геле беше семеен, съпругата му Емилия, дъщеря им Светослава и синът Георги от години живеят в Лондон. Преди няколко години покойният гангстер стана и дядо за първи път.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Единият от братята Галеви се е завърнал тайно в България и е починал

Дупница под обсада! Утре погребват Брат Галев - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!