Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов щял да „приключи“ Ивайла Бакалова

"Заплахи съм получавала и по "Барселонагейт". Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно", това заяви Ивайла Бакалова в предаването "Здравей България" по Нова тв.

Вчера манекенката беше разпитана по досъдебното производство "Барселонагейт" срещу бившият премиер Бойко Борисов, заради което искат имунитета му. Предложението беше отправено към Иван Гешев от наблюдаващите прокурори заради събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление.

"Аз в качеството си на свидетел вече не мога да кажа нищо. Казах достатъчно преди това. За мен това, което се случва в държавата е ужасно и безпрецедентно. Един човек държи държавата заложник на своите собствени интереси", каза още тя.

Тя коментира, че в сряда пред прокуратурата е потвърдила всичко, което е казвала през годините.

"Прокуратурата очевидно беше дълбоко приспана по политически причини и в момента се е събудила. Може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност", смята Бакалова.

"По закон, ако кажа нещо ще съм подсъдима и ще попреча на разследването. Мисля, че има финансово престъпление. Не съм прокурор, за да кажа, нито съдия, за да съдя. Правосъдната система е много болна и всички трябва да си дадат сметка, че това не е нормално", коментира Мис България 2001 г.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бойко Борисов щял да „приключи“ Ивайла Бакалова - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!