Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лицето Бойко Методиев Борисов трепери от страх и за да спаси собствената си кожа, съсипва и държавата

Веселина Томова

Борисов отказва да си даде имунитета по разследването на „Барселонагейт“. Бил две години без имунитет.

Днес обяснява, че не познавал Ивайла Бакалова, която доста ясно потвърждава, че в аферата има данни за пране на пари.

За сумата от 5 млн. евро, сега да ви информира ясно и точно АФЕРА.

Борисов ясно показва, че се страхува от обективно разследване на твърденията за пране на пари в качеството му на бивш премиер.

Бойко Борисов многократно заявява, че не се страхува от истината, отрича много пъти и заявява, че няма жена в Барселона, още по-малко дете.

Но Борисов трепери от един въпрос – готов ли е да се подложи на ДНК тест за бащинство!

А взимането на ДНК от лицето Бойко Методиев Борисов е заради изясняване на мотива за извършеното престъпление – пране на пари!

Ако изобщо лицето Бойко Методиев Борисов беше мъж, щеше сам да се подложи на ДНК експертиза и да каже ЗАЩО Е ОТКАЗАЛ ПО ДЕЛОТО „БАРСЕЛОНАГЕЙТ“ ДА БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА ДНК ЕКСПЕРТИЗА И СЕ КРИЕ НА ПРАКТИКА ЗАД ЕДНА ЖЕНА И ЕДНО ДЕТЕ!

За да бъде установен мотива по делото „Барселонагейт“ трябва да бъде свален имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов, за да му бъде взета ДНК експертиза.

От което той бяга като дявол от тамян, и за да спаси собствената си кожа, съсипва и държавата, и е готов да я дари на простоидиотите от ПП.

АФЕРА сто пъти алармира десносектантите от ДБ, че ако са умни, ще се дръпнат от лицето Бойко Методиев Борисов и ще са печеливши, а ако продължат да са залепени до лицето Бойко Методиев Борисов, след два месеца, като стане наистина революция в държавата, всички ще са в канала.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ДНК ЕКСПЕРТИЗА И ЗАТОВА НЕ ДАВА ИМУНИТЕТ! ДНК ЕКСПЕРТИЗАТА Е НУЖНА ЗА ДА БЪДЕ УСТАНОВЕН МОТИВА ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – ПРАНЕ НА ПАРИ! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!